AKTUALIZACE: Hra o trůny 8: Konečně známe délku všech 6 posledních epizod

AKTUALIZACE: Hra o trůny 8: Konečně známe délku všech 6 posledních epizod | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Jak dlouho si posedíme u jednotlivých dílů poslední řady? Známe odpověď. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Délka epizod si od vydání článku prošla ještě jednou malou změnou. HBO sice původně uvedlo délku třetího dílu jako 60 minut, teď se ale dozvídáme, že došlo k chybě. Epizoda by nakonec měla běžet o více než čtvrt hodiny déle a její aktuální délka je 82 minut! To ji dělá vůbec nejdelší epizodou v historii seriálu a nejspíš je k tomu dobrý důvod. V tomto díle má totiž dojít na bitvu o Zimohrad, rozhodující střet mezi mrtvými a živými, k němuž seriál směřuje už od 1. řady. O případných dalších vývojích vás samozřejmě budeme informovat a děkujeme uživateli vZeč, že nás na změnu upozornil v komentářích.

Už nesčetněkrát jsme z úst herců, showrunnerů nebo mnoha dalších členů natáčecího štábu slyšeli, že sledovat 8. řadu Hry o trůny bude jako koukat na šest celovečerních filmů. Alespoň první trailer opravdu napověděl, že minimálně co se týče efektů a kvality produkce, nám nikdo z nich nelhal, jak to ale bude s délkami jednotlivých epizod? Budou schopny konkurovat velkofilmům také svou stopáží? Před nedávnem jsme vám přinesli zprávu od zdroje, který údajně měl k informacím o délce epizod přístup, jeho slova ale od té doby nikdo nepotvrdil. Teď tu máme novou, a tentokrát už se snad doopravdy díváme na reálná čísla. V serveru WinterIsComing.net si totiž trochu pohráli s oficiálními stránkami HBO a povedlo se jim info nakonec vydolovat. Co tedy zjistili?

Hra o trůny 8: Detailní rozbor prvního traileru
 

Alespoň s prvními dvěma epizodami to zas tak žhavé nebude. Nevymykají se totiž nijak standardu, na němž Hra o trůny funguje už od svého počátku. První díl má trvat 54 minut a druhý 58, což je necelá hodinka, nic extra se nekoná. Ve třetí epizodě se podle všeho máme dočkat obrovsky očekávané bitvy o Zimohrad (více si o ní přečtěte zde) a posedíme si u ní přesně 60 minut. Samotný střet s armádou mrtvých má podle dřívějších informací trvat okolo čtyřiceti minut, prvních dvacet si tedy užijeme pořádného budování napětí. 8. řada se konečně začne roztahovat čtvrtým dílem, jenž má trvat 78 minut. Pátá a šestá epizoda, které následně seriál nadobro uzavřou, budou mít 80 minut. Poslední tři díly se zároveň jako jediné opravdu propracovaly až k filmové délce (podle filmové klasifikace je třeba dosáhnout alespoň sedmdesáti pěti minut). Uvidíme, zda se scenáristům povede za tuto dobu všechny příběhy uspokojivě uzavřít. Doufejme, že ano.

Zdroj: WinterIsComing.Net, WatchersOnTheWall.com

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

vZeč | 16.03.2019 14:50
http://watchersonthewall.com/battle-winterfell-episode-will-record-breaking-running-time/
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest