One Day at a Time: Seriál zrušen!

One Day at a Time: Seriál zrušen! | Fandíme seriálům
Další zrušený seriál na Netflixu.

Jen několik týdnu po uvedení 3. série rozhodl Netflix, že komediální seriál One Day at a Time zelenou pro pokračování nedostane. 4. řada tedy nebude: „Byla pro nás velká čest spolupracovat s legendárním Normanem Learem na One Day at a Time. Osobně jsem mluvil s ním i s tvůrci seriálu, abych jim vyjádřil svůj vděk. Jim, všem scenáristům, oddanému štábu a hercům děkujeme za vytvoření seriálu plného humoru, srdce a lidskosti. Bylo to velmi těžké rozhodnutí a jsme vděční všem fanouškům, kteří seriál podporovali. I když je smutné, že seriál neobjevilo více fanoušků, věřím, že ODAAT projde testem času,“ uvedl programový ředitel Netflixu Ted Sarandos. 

V pozdějším vyjádření, které se objevilo na twitterovém účtu Netflixu, bylo jasně potvrzeno, že 3. série prostě neměla dostatečnou diváckou základnu na to, aby byl seriál obnoven: "Strávili jsme několik týdnů hledáním cesty, jak udělat další sérii," hájí se Netflix.

Vedle One Day at a Time zrušil Netflix v několika posledních týdnech i další seriály, například sitcom Friends from College, Jessicu Jones nebo velice diskutovaného The Punishera. Co bude další?

Zdroj: CNN, TVLine

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest