Teorie velkého třesku: Finále se bude natáčet bez publika

Teorie velkého třesku: Finále se bude natáčet bez publika | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
"Oni ví, že bych to celé probrečela."

Jedna z hlavních hvězd seriálu Teorie velkého třeskuKaley Cuoco, se vyjádřila k natáčení finální dvojité epizody a prozradila, že se nebude natáčet před živým publikem. Z jejího vyjádření vyplývá, že celá epizoda bude předtočena bez přítomnosti fanoušků. Těm pak bude natočený materiál promítnut a jejich reakce budou nahrány a do epizody vloženy.

"Celé to natočíme předem, takže poté se už jen nahrají reakce diváků. Je to asi z toho důvodu, protože ví, že bych to celé probrečela," říká Kaley a dá se to určitě pochopit. Herečka přiznává, že závěr seriálu je srdcervoucí a náročné je to především pro herce, kteří s těmi postavami pracují mnoho let. "Budeme to mít natočené dopředu, takže to bude jednodušší v případě, že se dostaví slzy. A ty se určitě dostaví."

Teorie velkého třesku: TOP 5 nejtemnějších teorií z hlav fanoušků
 

Cuoco se také ohlédla k samotnému začátku seriálu, kdy původně roli Penny nezískala. Tehdy se ani ještě ani nejednalo o postavu jménem Penny, ale Katie. "Původně jsem byla odmítnuta pro roli Katie. Byla jsem moc mladá, což ráda říkám, protože dnes už nemůžu říkat, že jsem mladá (směje se). Ale za rok mi zavolali, že se do toho pustili znova a pozvali mě na čtení postavy Penny."

Je tak zajímavé se ohlédnout do doby, kdy měl seriál ještě úplně jinou podobu. Původní pilotní epizoda byla odmítnuta a je to určitě dobře, Kaley v ikonické roli prostořeké sousedky Penny bychom neviděli. Jak vnímáte konec seriálu? Myslíte, že bude finální epizoda důstojným koncem pro tolik kultovní seriál? Podělte se o názor v komentářích. 

Zdroj: DigitalSpy

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Pavel | 23.03.2019 21:30
Výborný seriál.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest