Stranger Things: Rozbor traileru na 3. řadu

Stranger Things: Rozbor traileru na 3. řadu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 52 obrázků
Co vše se skrývá pod povrchem první upoutávky na třetí sezónu hororového hitu?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4

V Klineově zábavním parku se odehrává několik důležitých záběrů napříč trailerem. Zřejmě nás v této lokaci čeká honička nebo akční scéna s neznámým mužem, který někoho hledá s pistolí v ruce v zrcadlovém bludišti. Kdo to je nebo co má za lubem, nemáme ponětí, je ale možné, že do Hawkins přišel vystopovat Eleven a snaží ji najít prostřednictvím jejího nového otce Jima Hoppera. Na jednom ze záběrů Hopper společně s nějakou ženou parkem utíká pryč a nejspíš se ji snaží dostat co nejdál od nebezpečí. Osobně bych hádal, že se jedná o Joyce, protože v předchozích záběrech měla na sobě velmi podobné tričko a podle první fotky víme, že je v parku také. Hopper ale nebude pouze prchat, s neznámým útočníkem se určitě utká i napřímo, jelikož ho v traileru vidíme zakrváceného a se stejnou pistolí s tlumičem, kterou u sebe neznámý nosil. Šerif ho o ni tedy nejspíš při honičce připraví. Nakonec musím podotknout, že Hopper má na sobě stejnou košili, kterou si vzal dříve v upoutávce do restaurace. Buď se tedy příliš nepřevléká, nebo se scéna v parku odehrává v ten samý den. A aby toho nebylo málo, v té samé lokaci je o něco později viděn i žurnalista Murray Bauman. Zúčastní se honičky také? Nepřišel neznámý zabiják právě pro něho, protože ví příliš mnoho?

Nyní tu máme několik záběrů na Eleven. První z nich určitě mnohým fanouškům nahnal husí kůži, jelikož El sleduje oblohu plnou černých mraků prokřižovanou červenými blesky. To indikuje jediné. Návrat hlavního záporáka 2. řady a pomyslného mozku dimenze Upside Down, obrovitého Mindflayera. Už dříve tvůrci prakticky potvrdili, že i když ho Eleven v poslední epizodě zahnala a znemožnila mu přístup do Hawkins, Mindflayer by se měl ve 3. řadě vrátit a tentokrát se zaměřit právě na ni. Kde přesně se v této scéně nachází, není jasné, stát Indiana, kde se fiktivní městečko Hawkins nachází, ale není přímořský a žádné pláže nemá. Možná se tedy jedná o břeh jezera Michigan. Další scény se ale odehrávají v černé prázdnotě Eleveniny mysli. Nejdříve se před ní nachází mentální obraz nějaké bílé vany, která se záhy rozplyne a El se začne potápět do podlahy. Co přesně se děje, to nevíme.

Opět vidíme Billyho, tentokrát ale nevypadá ani zdaleka tak sebejistě jako na začátku upoutávky. Na levé ruce se mu totiž tvoří velká černá rána a vypadá to, že se rychle šíří. Bezpochyby se jedná o infekci způsobenou kontaktem s dimenzí Upside Down, tvar rány se ale malinko podobá čelisti. Je možné, že ho pokousala nějaká z nestvůr, které temnou dimenzi obývají? Předposlední epizoda série se přece jen jmenuje The Bite (Kousnutí). 

Několik krátkých záběrů ukazuje hlavní hrdiny pobíhající po chodbách ohlížející se na blikající světla a špehující přes dveře. Dokonce používají prostory mezi eskalátory jako klouzačky. Všechny tyto scény se určitě odehrávají ve Starcourt Mall. Centrum se zdá být vylidněné a postavy evidentně čelí nějakému nebezpečí. Můžeme předpokládat, že tato část ukázky je vyzdvižena z finálního dílu, kdy se má v obchodním domě bojovat. O pár sekund později se celá skupina hrdinů sjednotí před kameru a na chvíli zapózuje. Chybí nám tu většina dospělých postav, zato se ale ke starým známým připojili nováček Robin a Lucasova sestra Erika (Priah Ferguson). Na co se všichni dívají, to není jasné, určitě to ale nebude nic dobrého. Jonathan i Steve jsou zranění a Eleven krvácí z obou nosních dírek, což znamená, že intenzivně používala své schopnosti.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

schonecek | 29.03.2019 17:12
SarkaCarka: Moc děkuji! :)
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest