Živí mrtví: Kdy znovu uvidíme Ricka Grimese, aneb stěžejní období se blíží

Živí mrtví: Kdy znovu uvidíme Ricka Grimese, aneb stěžejní období se blíží | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 5 obrázků
Producent seriálu se zmínil o stěžejním roku pro svět Živých mrtvých. Showrunnerka zase promluvila o neprozkoumané stránce Daryla Dixona.

Pozor, článek může obsahovat spoilery!

Rick Grimes byl tahounem celého seriálu Živí mrtví, dokud jeho představitel nedal v úvodu 9. série své postavě sbohem. Alespoň tedy v dočasně. Už dlouhou dobu víme, že se Rick vrátí v televizní filmové trilogii. O filmech zatím víme jen to, že mají sledovat Rickův príběh v nové komunitě lidí, se kterými byla v kontaktu Anne a která Ricka nakonec zachránili po výbuchu mostu. Server DigitalSpy přinesl vyjádření producenta obou seriálů (Živí mrtví a Živí mrtví: Počátek konce) Scotta M. Gimplea, který na WonderConu promluvil o roku, který bude pro seriály a eventuálně i filmy stežějní:

"V tuto chvíli je pro nás stěžejní rok 2020. Je důležitý pro celé naše universum celkově, i pro seriály," říká Gimple, "je to začátek nové dekády a my do ní chceme vstoupit se vší parádou."

Je hořkosladké, že se Gimple nijak nevyjádřil o podrobnějších plánech, ale myslím, že nějaké velké odhalení nás brzy rozhodně nemine. Jak jsme avizovali nedávno, s vydáním prvního traileru na nemrtvý spin-off Počátek konce, vyšlo na twitteru stanice AMC, že se chystá něco velkého. Pochybujeme, že se mělo jednat pouze o lákadlo na již zmíněný trailer. Mezi fanoušky se spekuluje o možném oznámení prvního filmu s Rickem, nebo snad nového spin-off seriálu. 

Když už je řeč o Ricku Grimesovi, jeho představitel Andrew Lincoln podle všeho lituje, že seriál opustil tak brzy. Tuto informaci přinesl Lincolnův herecký kolega Norman Reedus (a.k.a. Daryl Dixon), jemuž se herec svěřil. "Chlape, vybral jsem si špatný čas na odchod, protože teď je to opravdu k*revsky boží." Lincolnovi se vůbec nedivíme, devátá série si až do konce udržela vysoký standart, který přinesla především změna na pozici showrunnera. Tu převzala Angela Kang a i ona byla tázána na novinky ohledně postav. 

Konkrétně byla řeč o Darylovi. Ten je totiž jeden z mála, kdo v seriálu zatím neměl žádný romantický vztah. Fanoušci fandí jeho vztahu s Carol nebo doufají, že si najde cestu k nové postavě, hluchoněmé Connie, nicméně jak to vidí sama showrunnerka? "Co se týče Daryla a jeho romantických vztahů, tak myslím, že kvůli tomu, že byl zneužívaný, lidem příliš nedůvěřuje. Proto je pro něj těžké navazovat vztahy. Ale v příští sérii se na tuhle [Darylovu] stránku zaměříme."  Z Daryla se po odchodu Ricka pomalu stává hlavní postava a tahoun seriálu, takže nahlédnutí pod pokličku jeho charakteru rozhodně není špatná cesta, jak jej postavit do čela příběhu. 

Co říkáte na vyjádření tvůrců? Myslíte, že by se příběh měl více zaměřit na Darylovy vztahy nebo ho vnímáte spíše jako tajemného vlka samotáře? Dejte nám vědět do komentářů. 

Přiložené video obsahuje úplný závěr 9. série.

Zdroj. DigitalSpy; Insider

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest