Halo: Našel se představitel Master Chiefa

Halo: Našel se představitel Master Chiefa | Fandíme seriálům
Microsoft Studios
Zobrazit dalších 12 obrázků
Kdo se nakonec schová pod jeho helmu?  

Seriálové Halo hlásí první zprávu z castingového oddělení a ta se hned týká hlavní role. Master Chiefa, nejpokročilejšího bojovníka Země v 26. století a jedinou naději na spásu lidské civilizace proti nezastavitelné mimozemské alianci Covenantů, si zahraje Pablo Schreiber. Toho seriáloví diváci mohou znát z American Gods nebo z Orange Is the New Black. Na filmovém plátně se objevil třeba v akčnácích 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází a Mrakodrap či v dramatu První člověk.

Jako druhá byla obsazena Yerin Ha. Ta hraje zcela novou postavu jména Quan Ah, která je šikovné, šestnáctileté děvče z vnějších kolonií. S Master Chiefem se setká ve chvíli, jež pro ně oba bude osudnou. Yerin ve svém portfoliu nemá žádnou předchozí hereckou zkušenost.

Halo je populární videoherní série sci-fi stříleček s maskovaným hlavním hrdinou, ke které se hraná adaptace připravuje už od roku 2005. Původně se počítalo s celovečerním filmem, kolem kterého se motali Guillermo del Toro či Neill Blomkamp. Teprve v roce 2013 se záměr změnil a začal se připravovat seriál. Toho se nejprve měl ujmout Rupert Wyatt, avšak kvůli nabitému programu musel od projektu odstouit a režie se ujal Otto Bathurst. Showrunnerem (vrchním scenáristou) je Kyle Killen.

Zdroj: IGN

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest