Gotham: Poslední epizoda konečně představí Batmana a novou Catwoman

Gotham: Poslední epizoda konečně představí Batmana a novou Catwoman | Fandíme seriálům
Fox
Zobrazit dalších 34 obrázků
Na co se můžete těšit ve finální epizodě komiksového Gothamu?

Finální 12. díl 5. série Gothamu dorazí v pátek 26.4. ve dvě hodiny ráno. Úplně poslední epizoda bude výjimečná hned z několika důvodů. Upozorňujeme ty, kteří dosavadní díly neviděli, aby dále nečetli, pokud se nechtějí připravit o překvapení. Na konci předposledního dílu odletěl Bruce Wayne z Gothamu se slovy, že se vrátí až ho Gotham bude potřebovat. V posledním díle uvidíme skutečnou transformaci Bruce Waynea v Temného rytíře a jak ukazuje finální promo video, dočkáme se i jeho ikonického netopýřího obleku.

Gotham: Válka Batmana s Banem dorazila do televize aneb recenze 11. epizody 5. série
 

Popis posledního dílu zní: „Děj seriálu se posune o 10 let do budoucnosti do momentu, kdy se Bruce Wayne vrací do Gothamu při příležitosti slavnostního otevření nové Wayne Tower. Nárůst kriminality vede komisaře Gordona (Ben McKenzie) opět k Tučňákovi a Hádankářovi, kteří se zmocňují vlády nad Gothamem. Jenomže, když se kolem GCPD začnou hromadit podivná úmrtí, tak Gordon s Bullockem (Donal Logue) začnou odkrývat zlověstný plán ještě mnohem nebezpečnější hrozby, než si doposud mysleli. Kromě toho se ve stínech Gothamu začne objevovat tajemná postava, která může být oním hrdinou, kterého Gotham nyní tolik potřebuje.“ Poslední epizoda nese výstižný název The Begging (Začátek).

Tvůrci Gothamu si pro své fanoušky připravili bravurní překvapení na rozloučenou. Při premiéře 5. řady se vědělo, že se dočkáme scén z budoucnosti, kdy se v Gothamu objeví Batman v podobě známé z komiksů, ale nikdo netušil, že se dočkáme celé jedné epizody, která se z valné většiny bude odehrávat právě v budoucnosti. Z natáčení unikly již dříve fotografie odhalující Tučňáka (Robin Lord Taylor) a Hádankáře (Cory Michael Smith) v klasických oblecích. Uniklé fotografie a screeny z posledního promo videa si můžete prohlédnout v galerii.

Další novinkou související s posledním dílem je přeobsazení Catwoman alias Seliny Kyle. Selinu od první řady hrála devatenáctiletá Camren Bicondova. Tvůrci seriálu společně s herečkou došli k závěru, že bude pro tuto postavu lepší ji do finále přeobsadit starší herečkou, než aby se ji snažili pouze namaskovat. Přeobsazení se tvůrcům povedlo na výbornou. V posledním díle uvidíme Selinu Kyle s tváří Lili Simmons (Banshee, Temný případ), která je s mírným přimhouřením oka Camren Bicondově podobná. O přeobsazení Bruce Wayna, kterého od počátku seriálu hraje momentálně osmnáctiletý David Mazouz, žádné informace nejsou. 

Minutové promo video dále odhalilo znetvořeného Jokera (Cameron Monaghan) pobíhajícího na svobodě, pár záběrů na Batmana, nový účes Barbary Keen (Erin Richards) a záběr loupeže, kde nejspíš nová Catwoman používá své drápky jako ve filmu Temný rytíř povstal. Bohužel pro fanoušky komiksu to na základě záběrů z promo videa vypadá, že se komisař Gordon nedočká svého charakteristického kníru. Bude vám Gotham na televizních obrazovkách chybět? Podělte se o svůj názor v komentářích.

Zdroje: TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 6

lukáš | 11.02.2021 08:48
chtěl bych aby byla další řada bylo by to to nejlepší co by jse mohlo stát
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest