Hra o trůny: Kvůli bitvě o Zimohrad jsem byl trochu naštvaný, přiznal Kit Harington

Hra o trůny: Kvůli bitvě o Zimohrad jsem byl trochu naštvaný, přiznal Kit Harington | Fandíme seriálům
HBO
Představitel Jona Snowa byl malinko zklamaný.

Ve třetí epizodě osmé řady Hry o trůny jsme se dočkali dlouho očekávaného střetu armády Nočního králeho se silami vedenými Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) a Jonem Snowem (Kit Harington). A přestože to byla bombastická podívaná, která se v seriálovém světě nevidí každý den, tak ne všichni s ní byli spokojeni. 

Hlavním důvodem bylo, že díky tomu, že dění bylo ponořeno v příliš velké tmě a střih byl občas příliš zběsilý, nebylo vždy možné poznat, co se vlastně na obrazovce děje. Ale objevily se i jiné výtky, třeba to, že ztráty v případě hlavních postav nebyly zase tak velké a tím pádem dopad bitvy nebyl dostatečně dramatický. A úplně spokojen nebyl ani představitel Jona Snow (i když už víme, že jeho pravé jméno zní jinak) Kit Harington:

"Byl jsem naštvaný kvůli tomu, že jsem byl na drakovi a to mi zabránilo v tom, abych bojoval v davu. Vypadá to skvěle, ale chtěl jsem se určitým způsobem - stejně jako Jon - vrátit zpět na zem. Skutečnost, že může létat na drakovi znamená, že musí, ale jeho místo je dole mezi bojovníky s meči."

Ale pokud jde o následující čtvrtou epizodu, tak Kit kvůlí ni očividně rozčílený není. Podle herce jde o jeden z jeho nejoblíbenějších dílů a to proto, že se staně něco velkého. A teď babo raď, co tím myslel. Možná sestřelení Rhaegala z nebes, když se mu na dračí hřbet tak strašně nechce?

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 1

skresa | 09.05.2019 19:06
No objeví se další draci :)
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest