Smrtonosná zbraň: Seriál byl po třech sériích zrušen

Smrtonosná zbraň: Seriál byl po třech sériích zrušen | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Co všechno vedlo k zrušení seriálové adaptace známé filmové série, která měla dobrý potenciál?

Seriálová adaptace slavné filmové série Smrtonosná zbraň (Lethal Weapon) se vysílala na stanici Fox od roku 2016. Toto televizní zpracování mělo poměrně nelehký úkol přiblížit se kvalitám původních filmů, kde se hlavních rolí ujali Danny Glover a Mel Gibson. První série si pak k překvapení mnohých odnášela velmi kladná hodnocení, přičemž druhá série si vedla ještě lépe jak u kritiků, tak zároveň u fanoušků. Chválu pěly oba tábory především na dobře zpracovanou chemii hlavních postav, kterých se zde ujali Damon Wayans jako Roger Murtaugh a Clayne Crawford jako Martin Riggs. Přátelství těchto dvou protagonistů bylo ovšem podle všeho jenom filmové.

Herci Wayans a Crawfrod se totiž dle informací ze zákulisí nemohli na place snést, což dospělo až do té fáze, že jeden z herců musel seriál opustit. K tomu se nakonec odhodlal Clayne Crawford, představitel Martina Riggse. Pro třetí sérii se tedy hledala náhrada za Murtaughova parťáka, kterým se nakonec stal herec Sean William Scott, jehož většina lidí zná především jako Steva Stiflera z komediální filmové série Prci, prci, prcičky. Sean se rozhodl do své postavy Wesleyho Colea vnést něco nového a osobitého a vzhledem k jeho předchozím zkušenostem v komediích a akčních filmech se jevil jako skvělá náhrada.

To ovšem bohužel evidentně nestačilo. Pro fanoušky totiž není nikdy jednoduché zvyknout si na to, když je jejich oblíbená postava nahrazena někým jiným, ať už jde o kohokoli. Tento fakt se následně odrazil na klesající sledovanosti a na slabším hodnocení třetí série. Celé situaci v závěru nepomohl ani fakt, že stanice Fox začala již před časem markantně rušit všechny své seriály a když třetí série pomalu ztrácela na sledovanosti, rozhodlo se studio po třech sériích o celkovém počtu 55 epizod zrušit i Smrtonosnou zbraň. Dalšímu seriálu s dobrým potenciálem tak nyní můžeme s jistotou říci sbohem.

Sledovali jste seriál Smrtonosná zbraň? Pokud ano, můžete nám dát v komentářích vědět, jestli vás mrzí jeho zrušení a jak se vám líbila třetí série se Seanem Williamem Scottem. Níže si můžete přehrát dvě promo videa ke třetí sérii.

Zdroj: screenrant.com

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 30

Alena Ferancová | 02.05.2022 09:48
Súhlasím so všetkými, že III. séria vraj skončila. Celý týždeň som sa tešila na sobotu a nedeľu, kedy budem môcť sledovať dvojicu policajtov, ktorí k sebe neuveriteľne pasovali a aj sa neuveriteľne dopĺňali. Škoda toho seriálu ......
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest