Miracle Workers: V pokračování se vrátí Daniel Radcliffe a Steve Buscemi

Miracle Workers: V pokračování se vrátí Daniel Radcliffe a Steve Buscemi | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Z ambiciózní minisérie stanice TBS se vyklubala antologie, která bude bavit diváky i příští rok.

Stanice TBS objednala 2. řadu komediálních Miracle Workers. Z původně plánované jednorázové minisérie tak vznikne antologie, která hlavní představitele z první řady obsadí do nových rolí a jiného období naší historie. Ve druhé sezóně se vrátí v ústředních rolích Daniel Radcliffe, Steve Buscemi (Ztratili jsme Stalina), Geraldine Viswanathan (Kazišuci) a Karan Soni (Deadool 2).

Miracle Workers: Recenze
 

Z nebe, kde andělé coby zaměstnanci firmy řídí život lidí na zemi za vlády infantilního boha (Steve Buscemi), ve druhé řadě přesídlíme do temného středověku. Hlavními tématy druhé sezóny budou rodina, přátelství a neustálá snaha neumřít na každém kroku. Příběh se bude točit kolem skupiny vesničanů, kteří se v období nerovnosti a fake news snaží zůstat pozitivní.

Tvůrce seriálu Simon Rich (Muž hledá ženu) se k potvrzení druhé série vyjádřil následovně: „Jsem velmi vděčný za příležitost, že jsem mohl svůj román What in God’s Name převést do seriálové podoby v první sérii Miracle Workers. Mám ohromnou radost z toho, že budu se stejnou skupinou skvělých herců pokračovat ve spolupráci na zcela novém příběhu.“ Scénář ke druhé řadě opět napíše Simon Rich a bude seriál produkovat spolu s Danielem Radcliffem, Stevem Buscemim a Lornem Michaelsem (Saturday Night Live).

Výkonný ředitel originálního obsahu stanice TBS Thom Hinklese se s nadšením vyjádřil o připravovaném pokračováno takto: „Simonovy absurdní a komické příběhy o lidské existenci jsou vskutku jedinečné. Nastínil mi, čím by se chtěl zabývat v další sérii s tímto hvězdným obsazením a bude to chytré, unikátní a opět odlišné od toho, na co jsou diváci zvyklí .“ Detaily jako název, datum premiéry a počet epizod zatím uveřejněny nebyly.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest