Star Trek: Picard: Venku je první upoutávka na velký návrat slavného kapitána

Star Trek: Picard: Venku je první upoutávka na velký návrat slavného kapitána | Fandíme seriálům
Další seriál z universa Star Trek o sobě dává vědět.

Zatímco v případě filmů Star Trek není jasné, jak to s nimi bude, v případě seriálového světa se téhle legendární sci-fi značce vede velmi dobře. 

Stanice CBS na své streamovací službě CBS All Access nabízí Star Trek: Discovery, který se očividně divákům líbí, jinak by nebyla schválena třetí řada tohoto finančně jistě poměrně náročného projektu. 

A s ohledem na úspěch Discovery není překvapením, že se chystá několik dalších Star Trek sérií, kdy se fandové asi nejvíce těší na Star Trek: Picard.

Právě tahle série o sobě dává vědět první ochutnávkou. A asi vás nezaskočí, že nenabízí zrovna hromadu akčních záběrů ze seriálu, ale ukazuje nám to, co vlastně Jean-Luc Picard (Patrick Stewart) dělá, když už nepůsobí ve Hvězdné flotile.

Jde o první teaser, takže se nedalo čekat, že to bude hutné video, spíše je to jen taková milá připomínka toho, že se vrací legendární postava ze světa Star Treku.

Přesné datum premiéry není známo, ale mělo by to být ještě letos s tím, že první řada bude mít 10 epizod. Seriál bude opět uváděný na CBS All Access, co je však pro českého diváka podstatnější, mezinárodně bude seriál dostupný na službě Amazon Prime, která je u nás k dispozici.

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest