Cobra: Dočká se slavný akční snímek se Stallonem seriálové verze?

Cobra: Dočká se slavný akční snímek se Stallonem seriálové verze? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Sylvester Stallone se rozpovídal o budoucnosti jedné ze svých dalších ikonických rolí.

„Jsi jen choroba. A já jsem lék.“ To byla jedna z legendárních hlášek kultovního akčního snímku Cobra (Kobra) se Sylvestrem Stallonem z druhé poloviny osmdesátých let. V rámci propagace svých filmů se herecký veterán vydal na letošní filmový festival v Cannes, kde dostal především prostor Rambo 5, který vtrhne do kin letos v září. Kromě Ramba či Rockyho nicméně hovořil Stallone i o svých dalších projektech a řeč přišla právě na film Cobra.

Stallone na festivalu konkrétně uvedl, že mu postava Mariona Cobrettiho alias Cobry přijde opravdu velice dobrá a aktuálně se snaží přinést koncept celého filmu zpátky v podobě seriálu, který by zajistila jedna ze streamovacích služeb. Nemělo by tedy jít o žádnou formu pokračování, ale čistě o reboot, tedy o novou verzi původního příběhu. Více nám Stallone neprozradil, musíme nicméně mít na paměti, že se o zrealizování tohoto seriálu slavný herec zatím pouze snaží, což ještě nutně neznamená, že se seriálu nakonec opravdu dočkáme. 

Co se týká samotného nápadu, tak koncept policisty Cobrettiho by v podobě seriálu určitě fungovat mohl. Otázkou ovšem je, kdo by jej vlastně ztvárnil. Policista Cobretti sice není v žádném případě tak slavný, jako Rambo či Rocky, nicméně když se řekne Cobra, každému se ihned vybaví právě Sylvester Stallone. Pokud tedy přípravy klapnou, nebude určitě jednoduché najít někoho, kdo dá postavě minimálně stejné charisma, jako právě zmiňovaný herec. Tvůrcům tedy budeme držet palce, ať se jim případný casting povede. V případě dalších novinek ohledně seriálu vás budeme průběžně informovat.

Níže si můžete přehrát scénu z původního filmu s českým dabingem, tedy v podobě, v jaké většina "pamětníků" snímek nejspíš viděla poprvé.

A co vy? Viděli jste film Cobra? Dali byste seriálu šanci, pokud by měl opravdu vzniknout? A kdo by byl podle vás nejlepším kandidátem na hlavní roli? Své názory nám můžete dát vědět v komentářích.

Zdroj: screenrant.com

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest