Jessica Jones: Trailer na poslední sérii slibuje skvělé rozloučení

Jessica Jones: Trailer na poslední sérii slibuje skvělé rozloučení | Fandíme seriálům
Poslední "přeživší" marvelovský seriál od Netflixu nabízí pořádnou ochutnávku.

Netflix postupně "zařízl" všechny marvelovské seriály (oficiálně nebyli zrušeni Defenders, ale nikdo nečeká, že bychom se dočkali druhé série) a skončilo to tak, že už nám zbývá pouze jedna řada jediného seriálu a to Jessicy Jones. Právě třetí série je labutí písní pro marvelovské seriály vznikající v koprodukci s Netflixem

Netflix ji uvolní 14. června, což je za pár dnů a bylo nám už nabídnuto pár ochutnávek. Teď je tu ale pořádný trailer, který dává vědět, že Jessica (Kristen Ritter) neztratila nic ze svého drsného charismatu. 

A jak se dalo čekat, opět je v problémech, protože jí jde po krku další velmi nebezpečný záporák (Jeremy Bobb). Co si budeme povídat, být nástupcem Kilgravea (David Tennant), to je úkol hodně náročný, ale zdá se, že novému padouchovi by se to mohlo podařit.

Je výrazně jiný, než Kilgrave, na první pohled vypadá jako "neškodný strejda od vedle", ale trailer nám dá vědět, že je to někdo, koho by se měla Jessica obávat, a to ne málo. A všichni víme, že dobrý zloduch je stejně důležitý jako dobrý hlavní hrdina a obojího se zřejmě dočkáme. Není jasné, o koho konkrétně se jedná, ale spekuluje se o tom, že je to Footkiller, což není zrovna známá komiksová postava, ale zdá se, že její hraná verze by to mohla změnit.

Další bezva zprávou je, že Trish (Rachael Taylor) se čím dál víc přibližuje tomu, že se z ní stane komiksovým fandům dobře známá Hellcat

Trailer rozhodně naláká a zdá se, že se marvelovské seriály s Netflixem rozloučí ve velkém stylu.

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest