Námořní vyšetřovací služba: Pauley Perrette striktně odmítá návrat. Bojí se útoků od kolegy

Námořní vyšetřovací služba: Pauley Perrette striktně odmítá návrat. Bojí se útoků od kolegy | Fandíme seriálům
Herečka nemá v plánu objevit se v dalších řadách.

Abby v podání Pauley Perrette patřila k nejoblíbenějším postavám seriálu Námořní vyšetřovací služba. Tahle zábavná postava byla součástí projektu celých 15 řad. Poté seriál opustila. Seriálový osud sympatické forenzní vědkyně ovšem dovoluje její návrat. To ale podle Pauley Perrette nepřipadá v úvahu a bez obalu vysvětlila proč:

"NE, NEVRACÍM SE! NIKDY! (Prosím, přestaňte se ptát). Děsí mě Harmon a to, že by na mě zaútočil. Mám kvůli tomu noční můry. Mám nový pořad, který nabízí BEZPEČÍ A ŠTĚSTÍ! Budete to milovat! Všechny vás mám ráda!"

Herečka opustila seriál s tím, že měla být cílem několika fyzických útoků, ale nikdy nezmínila, kdo za nimi stál. Teď ano, přímo jmenovala Marka Harmona, tedy hlavní hvězdu seriálu. Nicméně několik hodin po tomto tweetu napsala herečka další:

"Mysleli jste si, že jsem neočekávala bouřlivou reakci? Špatně jste mě pochopili. TOHLE se přihodilo členovi štábu a já jsem tvrdě bojovala, aby se to už nikdy nestalo! Abych ochránila svůj štáb! A byla jsem fyzicky napadena za to, že jsem řekla NE?! a přišla jsem o práci."

Statusy jsou trochu zmatené, ale zní to tak, že Pauley nebyla napadena jako první, ovšem obětí se stal člen štábu, čemuž se herečka snažila zabránit a to nakonec vedlo k jejímu propuštění. CBS zatím k dané situaci dodalo jen klasické fráze o tom, že bere celou záležitost vážně a pracuje na jejím vyřešení.

Jak tato obvinění ovlivní seriál, to těžko říct, ale jasná je jedna věc, Pauley se do Námořní vyšetřovací služby nevrátí.

Zdroj: Twitter

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest