Jessica Jones: První ohlasy definitivního uzavření Marvel příběhů na Netflixu

Jessica Jones: První ohlasy definitivního uzavření Marvel příběhů na Netflixu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 29 obrázků
Jaké jsou první reakce na poslední přeživší marvelovský seriál na Netflixu? Také koukněte na nový klip.

Fandové marvelovských sérií, které běžely na Netflixu, moc dobře vědí, že streamovací společnost zrušila všechny seriály, a tak nás už čeká pouze třetí řada Jessicy Jones, která bude mít premiéru 14. června

A samozřejmě všichni fandové doufají, že půjde o velkolepé rozloučení. Jsou tu první názory novinářů, které napoví, zda tomu tak opravdu bude.

Recenze se obvykle shodnou na tom, že seriálu hodně podráží nohy to, že už nebude pokračovat, protože některé dějové linky nejsou dokončeny tak, jak by si zasloužily. Nicméně to novináři nevyčítají tvůrcům, ale tomu, že byl seriál "utnut" Netflixem. 

Na druhou stranu, někteří z kritiků tvrdí, že třetí řada je rozhodně lépe zpracovaná než druhá a také je velkolepější, není tak komorní. Speciálních pochval se dočkala druhá epizoda nazvaná You´re Welcome, kterou režírovala představitelka Jessicy Jones Krysten Ritter. Další věcí, která se recenzentům líbí je to, že se příběh soustředí na to, jak se někteří jedinci vypořádávají se superschopnostmi.

Není překvapením, že novináři opět oceňují i herecký výkon Krysten. To platilo od začátku. Pozitívní novinkou nicméně je, že se můžeme těšit na nového působivého záporáka a také se recenzentům líbí vývoj vedlejších postav (Malcolm, Trish). Ovšem, pokud se budeme bavit o číselném hodnocení, tak třetí řada je na tom nejhůře. První měla podle serveru RottenTomatoes průměrné hodnocení 8,24 z 10 (77 recenzí), druhá 6,99 z 10 (82 recenzí), třetí pak prozatím 5,97 z 10 (13 recenzí). 

Není to tedy tak povedené, jak se doufalo, ale žádný propadák také ne. A než proběhne premiéra, můžete si užít nový klip. 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest