Vřískot: Trailer láká na třetí sérii hororového seriálu

Vřískot: Trailer láká na třetí sérii hororového seriálu | Fandíme seriálům
Dimension Films
Zobrazit další 3 obrázky
Legendární hororová značka s vrahem v bílé masce  se dočká už třetí seriálové série.

Původní filmový Vřískot režiséra Noční můry v Elm Street Wese Cravena byl v roce 1996 ohromný úspěch, který byl následovaný dalšími třemi pokračováními. V roce 2015 se pak Vřískot dostal na televizní obrazovky pod záštitou stanice MTV, která divákům poskytla dvě série. Příběh nebyl nijak propojený s filmy a dokonce i ikonická vrahova maska byla lehce obměněna. Po krátké odmlce, kdy to vypadalo, že se třetí série snad už vůbec nedočkáme, vydala stanice VH1 první krátký teaser.

Třetí série je produkována Brettem Mathewsem, který stojí i za úspěšnými Upířími deníky. Třeté série má oficiální podtitul Resurrection (Vzkříšení) a první záběry lákají především na starou dobrou podoby vrahovy ikonické masky. Teaser zároveň představuje hlavní postavy, které si zahrají Mary J. Blige, Keke Palmer, Tyler Posey a Paris Jackson, která bude pravděpodobně typická první vrahova oběť. Queen Latifah působí jako výkonná producentka. Právě Latifah už od roku 2017, kdy byla třetí série oficální oznámena, stále ujišťovala fanoušky, že se jí zcela určitě dočkáme. Mnoho fanoušků tomu pomalu přestávalo věřit. 

Pro diváky může být překvapivý přesun z MTV na stanici VH1. Ta také nabídne nový trend, kdy by epizody měly být vysílány každou noc, místo s týdenní prodlevou. Stejný formát začal uplatňovat seriál Heathers

Diváci doufají, že třetí série dostojí svému jménu a bude pokračovat ve šlépějích otce značky Wese Cravena, který zemřel v roce 2015. Na seriál také dohlíží scénárista filmové série a prvních dvou epizod seriálu Kevin Williamson. Premiéra je stanovena na pondělí 8. července.

Zdroj: ScreenRant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

132
1
4
1
4

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest