Po filmu s Matthew McConaugheym se Obhájce dočká i seriálové podoby

Po filmu s Matthew McConaugheym se Obhájce dočká i seriálové podoby | Fandíme seriálům
Lionsgate
Zobrazit další 2 obrázky
Nákladný projekt zpracuje tvůrce, který stojí za Sedmilhářkami či Ally McBeal.

Film Obhájce z roku 2011 s Matthew McConaugheyem byl poměrně povedeným projektem, takže asi není nikdo překvapen z toho, že stanici CBS napadlo nabídnout seriálovou verzi. Nicméně více než u filmové verze se bude seriál inspirovat u knižní předlohy Michaela Connellyho

A podle všeho by mělo jít o finančně poměrně náročnou produkci a CBS se mimochodem upsalo k tomu, že natočí celou řadu, jinak bude muset platit pokutu. 

Protože půjde o velký projekt, bylo nutné najít šikovného tvůrce, který by na seriál dohlédl, což se povedlo. Bylo oznámeno, že se o scénář a výkonnou produkci postará David E. Kelley, což je velmi zkušená televizní osobnost. Kelley pracoval nebo stále pracuje například na seriálech Chicago Hope, Ally McBeal nebo Big Little Lies. Jeho serilové projekty běžely a běží na čtyřech stanicích z takzvané velké pětky a to ABC, CBS, Fox a NBC (chybí jen The CW). A hromada z nich obdržela prestižní ceny jako jsou například Emmy.

Pokud jde seriálovou adaptaci, tak s produkcí vypomůže i tvůrce románové předlohy Connelly, ale zatím není známo, kdy se odehraje premiéra.

Na závěr synopse filmové verze:

Michael „Mick“ Haller je charismatický trestní advokát z Los Los Angeles, jehož kanceláří je zadní sedadlo vozu Lincoln Continental. Po tom, co většinu své kariéry strávil obranou drobných kriminálníků, dostane z ničeho nic svůj velký životní případ: obhajobu bohatého playboye z Beverly Hills (Ryan Phillippe), který je obviněn z pokusu vraždy. To, co se ze začátku jeví jako jasný případ s velkým finančním výnosem, se rychle obrátí v děsivý souboj dvou mistrů manipulace a krizi Hallerova svědomí.

Zdroj: THR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest