Midnight Mass: Nová hororová série míří na Netflix

Midnight Mass: Nová hororová série míří na Netflix | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Tvůrci seriálu The Haunting připravují novou horovou sérii.

Desetidílná série The Haunting of the Hill House v rámci série The Haunting, jejíž druhé série bychom se měli dočkat příští rok, byla pro Netflix veliký úspěch a projekt sklidil chválu ze strany diváků i kritiků. Tvůrce a režisér Mike Flanagan nyní společně s producentem Trevorem Macym připravují novou hororovou sérii pro streamovací službu s názvem Midnight Mass (v překladu Půlnoční mše).

S informací přišel server Deadline. Netflix podepsal s Flanaganem a Macym víceletou smlouvu o spolupráci, ze které nyní obě strany těží. Výsledkem je nyní série The Haunting a nově připravovaná Midnight Mass, jejíž příběh se má točit kolem izolované ostrovní komunity, která zažije zázračné události spojené s děsivými předzvěstmi, které doprovázejí nově příchozího mladého charizmatického a tajemného kněze.

Stejně jako u The Haunting se Flanagan postará o režii všech epizod, kterých podle Deadlinu má být celkem sedm. Kromě režie se Flanagan bude podílet i na produkci, společně se svým kolegou Trevorem Macym. Ti dva jsou v showbyznysu skoro nerozlučná dvojka. Díky filmům jako Hush nebo Geralt’s Game se dostali do hledáčku Netflixu, kde zažívají velké úspěchy. Kromě toho pracují na adaptaci románu Stephena Kinga Doktor Spánek, který slouží jako pokračování ke Kubrickovu legendárnímu Osvícení.

Projekt Midnight Mass je zatím jen ve fázi preprodukce, neznáme tedy zatím ani datum premiéry.

Zdroje: Deadline, ScreenRant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest