Harlem: Scenáristka komediálního hitu Girls Trip připravuje seriál s Amy Poehler

Harlem: Scenáristka komediálního hitu Girls Trip připravuje seriál s Amy Poehler | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Amazon si objednal desetidílnou komedii.

Tracy Oliver a Amy Poehler budou pro Amazon Prime Video pracovat na nově objednané desetidílné komediální sérii s půlhodinovými epizodami. Show bude mít premiéru výhradně na Amazonu až ve 200 zemích po celém světě.

Tracy Oliver se na projektu bude podílet jako autorka námětu, scenáristka a výkonná producentka. Dříve se mělo za to, že se bude seriál jmenovat Harlem, nyní je označován spíš jen jako Untitled Tracy Oliver Project. Seriál bude produkován Amy Poehler a její společností Paper Kite Productions, stejně tak společností Universal TV a pochopitelně i Amazon Studios.

Komedie by se měla sledovat život čtyř černošských žen po jejich studiu na univerzitě v New Yorku. Diváci prozkoumají jejich sexuální život, vztahy a honbu za sny.  

„Seriál je mým vysněným projektem,“ řekla Oliver. „Našla jsem perfektní partnery v podobě Amy Poehler a její společnosti, Amazonu a Universalu, kteří tento projekt podporovali už od začátku. Nemohu se dočkat, až začneme a budeme vyprávět příběh těchto čtyř žen, které bojují s nástrahami dospělosti díky jejich nesmírnému přátelství.“

Pokud nejste s tvorbou Tracy Oliver příliš obeznámeni, v současnosti pracuje jako tscenáristka nadcházející série The First Wives Club, napsala pro Warner Bros. Film Slunce je také hvězda, připravuje se na režii hudebního hororu Survive the Night a v také v současnosti produkuje remake filmu Clueless pro Paramount.

„Jsme nadšeni ze spolupráce s Tracy a už dlouho obdivujeme její tvorbu,“ nechal se slyšet Vernon Sanders, vice-prezident televizní divize Amazonu. „Je to neskutečně talentovaná scenáristka a producentka a jsme rádi, že s ní můžeme spolupracovat na projektech, které reflektují pozitivní přístup k tvorbě, což je něco, co v Amazonu vyhledáváme a co chtějí naši diváci vidět.“ Sanders si dále pochvaluje i spolupráci s Paper’s Kite Productions a Amy Poehler.

Zdroje: Deadline, Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest