Hra o trůny: George R.R. Martin prozradil nové informace o prequelovém seriálu

Hra o trůny:  George R.R. Martin prozradil nové informace o  prequelovém seriálu | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit další 4 obrázky
Který nám dobře známý rod rozhodně uvidíme a který naopak ne. Těšit se můžeme na návrat stvoření z bájí a legend.

Hra o trůny skončila, ale se světem Západozemí se rozhodně neloučíme. Jak již jistě víte, plánuje se několik seriálů z nám již velmi dobře známého fantasy světa. První z nich je provizorně přezdívaný The Long Night (Dlouhá noc), jehož pilotní díl se již začal natáčet. Pokud se HBO pilot zalíbí, odklepne natáčení celé série.

Víme, že se seriál bude odehrávat 5000 let před původní Hrou o tůny a že se na něm podílí sám autor knih George R.R. Martin. V tuhle chvíli jsou do hlavních rolí obsazeni Naomi Watts, Naomi Ackie, Denise Gough, Miranda Richardson, Josh Whitehouse, Jamie Campbell Bower, Sheila Atim, Ivanno Jeremiah, Alex Sharp nebo Toby Regbo. Jiné informace jsme o seriálu doteď neměli.

Autor knížek se ovšem rozhovořil pro web Entertainment Weekly a prozradil pár podrobností. „Starkové v seriálu určitě budou. Samozřejmě i Bílí chodci. Čekat můžeme i tzv. „Jiné“ mezi které patří například zlovlci a mamuti. V rámci Her o trůny pořád mluvíme o Sedmi královstvích Západozemí, ale sedm království bylo až v době Aegonovy vlády. Pokud půjdeme v čase zpátky do doby našeho nového seriálu, zjistíme, že tu byla stovka malých království.“

Dále Martin prozradil, že v seriálu určitě neuvidíme rod Lannisterů. „Lannisteři v seriálu určitě nebudou, ale jejich budoucí sídlo Casterlyova skála ano.“ Podle Martina je provizorní název „The Long Night“ ideální a sám by takové pojmenování seriálu uvítal. Na více informací si opět budeme muset chvilku počkat. Teď hlavně doufejme, že se pilot povede a my se budeme moci začít těšit na celou sérii. 

Zdroj: Indiewire

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Jordan | 10.07.2019 13:54
Máte tam menší chybku. Seriál se prozatímně nazývá "Bloodmoon", Long Night bylo původní označení převážně kvůli událostem v seriálu. A "Jiní" bylo knižní označení pro Bílé Chodce. V knihách totiž White Walkers / Bílí chodci vůbec nejsou. Místo nich tam jsou mýtické bytosti, které jsou hrozně světlé (téměř jak mrtvola), oplývají půvabem a zdaleka nepůsobí tak "děsivě", jako v seriálu (pokud si dobře pamatuji, myslím že Bran Stavitel se do jedné ze zástupkyň tohoto druhu zamiloval a utekl s ní za Zeď, ale možná si to pletu s jinou postavou).V knihách písně ledu a ohně např není žádný Night King. Tohle vše bylo vytvořeno tvůrci seriálu, né autorem knižní předlohy George R.R. Martinem
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest