Perníkový táta: Herci odhalili tajný projekt a nebudete z něj nadšení

Perníkový táta: Herci odhalili tajný projekt a nebudete z něj nadšení | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Fandové seriálu si na návrat Bryana Cranstona a Aarona Paula mohou nechat zajít chuť.

Jestli patříte mezi fanoušky seriálu Perníkový táta, a vzhledem k tomu, že se řadí mezi nejpopulárnější televizní počiny všech dob, tak bych sázel na to, že ano, pak jste si dost možná v posledních měsících všimli, že dvě hlavní hvězdy, Bryan Cranston a Aaron Paul, sdílely na svých instagramových účtech prapodivné obrázky. Nikdo nevěděl, co přesně by měly znamenat, téměř všichni ale předpokládali, že oba herci naznačují něco o svém návratu k oblíbeným postavám. Seriál sice skončil před šesti lety, stále je ale populární a dokonce se na jeho základě chystá i celovečerní film od bývalého showrunnera Vince Gilligana. Hlavní protagonista/antagonista Walter White je sice mrtvý, když ale herci na internetu šíří společné fotky z Mexika, kde se část seriálu odehrávala, musí přeci naznačovat, že se White pro film vrátí a blíží se natáčení, nebo snad ne? Nyní už víme, kvůli čemu duo své fandy škádlilo a ukázalo, že nás všechny akorát celou dobu tahali za nos.

Perníkový táta: Záhadné fotografie draždí chuť fandů na filmové pokračování
 

V rámci Perníkového táty společně oba pánové hráli dvojici vařičů pervitinu, v reálném životě se ale pustili do výroby jiné návykové látky. Nově totiž na Instagramu odhalili, že celou dobu spojenými silami pracovali na své vlastní značce alkoholu. Napříč Mexikem cestovali pouze proto, aby našli ten nejlepší možný Mezcal, tamější likér vyráběný z agáve často podávaný s červem na spodu lahve, a udělali si z něj svou vlastní značku. Tu nazvali Dos Hombres, v překladu Dva chlapi, a nyní ji na nových webových stránkách uvedli do prodeje. Do nečekaného projektu se prý pustili před třemi lety, kdy si nad skleničkou uvědomili, že od točení Perníkového táty neměli vůbec šanci znovu spolupracovat a jeden druhému scházeli. Celý jejich příběh si můžete přečíst v přiloženém postu Aarona Paula. Fandové seriálu tedy nejspíš zůstanou i nadále zklamaní (pokud tedy zároveň neholdují i alkoholu). Cranston s Paulem ale velice dobře věděli, že zaměnit svůj nový byznys za tajný seriálový projekt jim alespoň přinese levný a účinný marketing. A že se jim to povedlo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Three years ago we sat in a sushi bar in New York. Talking about life and what we could possibly do down the road together. We had the time of our lives while shooting Breaking Bad and truly built a very special bond. Knowing that we couldn’t share the screen for quite a while - our thoughts turned to a new project. We sipped cocktails and thought about what it should be. The younger one looked at his drink and said, you know what we should do? We should do a really special Mezcal. The older one said, you mean the liquor with a worm at the bottom? Nah, that was just some bullshit gimmick, I mean real, artesanal Mezcal made by hand in Mexico. After that dinner we couldn’t get the idea out of our heads. So, we started traveling to Oaxaca to see if we could find it, and we mean it had to be “it,” something so damn good even people who don’t think they like Mezcal will love it. It had to be perfect or we weren’t going to do it. We searched high and low all over Oaxaca, met incredible people along the way and after a beautiful yet grueling search throughout that majestic landscape we believed we may have found our place. Our Mezcal. It was on a dirt-road, in tiny village, hours away from the center of town, we found it and it was perfect. Holy shit it was perfect. We looked at each other and just simply nodded. This is it. We named it Dos Hombres - two guys on a quest. It’s been a long and crazy journey and we couldn’t be happier to share this with you and the rest of the world. We are crazy about the taste, the aroma, and the versatility of this smokey, age-old alcohol. Try it, and let us know what you think. We are certain you will love it. Well, that’s our story. What’s yours? Go to Doshombres.com to get a bottle of your own. Follow us at @Doshombres and @Mezcal to hear more about Mezcal and Dos Hombres. — AP & BC @coryt

Příspěvek sdílený Aaron Paul (@aaronpaul),

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest