Comic-Con 2019: Kompletní přehled seriálů, které v následujících dnech nabídnou trailery a novinky

Comic-Con 2019: Kompletní přehled seriálů, které v následujících dnech nabídnou trailery a novinky | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 44 obrázků
Hra o trůny, Zaklínač, Westworld nebo DC Universe - seriálová stránka Comic-Conu bude opravdu nabitá.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4

Sobota, 20. 7.

V sobotu uvidíme panely od Amazonu. Karl Urban, Chace Crawford, Jack Quaid nebo Seth Rogen přijdou prezentovat zbrusu novou komiksovku The Boys. K vidění bude exkluzivní pohled do zákulisí, celý panel bude pak moderovat herečka Aisha Tyler. Zastoupení bude mít i připravovaná fantasy Carnival Row, která se mimochodem natáčelo i u nás v Česku. Na panelu se můžeme těšit třeba na Orlanda Blooma nebo Caru DeLevingne.

Asi největší seriálový panel celého dne nebude mít nic jiného než Hra o trůny. Žádné nové info například o připravovaných prequelech pravděpodobně panel nepřinese, avšak s nevadlně přijatou osmou řadou za námi panel aspiruje na pozici jedné z nejostřejších událostí celého Comic-Conu. S přítomnost showrunnerů Davida Benioffa a D. B. Weisse se totiž dá čekat, že se přítomní fanoušci nebudou držet úplně zkrátka a padne nějaká nepříjemná otázka „na tělo“. Mezi dalšími účastníky budou Nikolaj Coster-Waldau, Conleth Hill, Liam Cunningham, John Bradley, Isaac Hempstead Wright, Jacob Anderson, Maisie Williams, Nathalie Emmanuel, Isaac Hempstead Wright, Iain Glen, nebo režisér Miguel Sapochnik.

POZNÁMKA EDITORA: Chvíli před vydáním článku bylo bez udání důvodu oznámeno, že Weiss, Benioff, Sapochnik, Glen a Emmanuel na Comic-Con nedorazí.

HBO má v sobotu poměrně silné zastoupení. Kromě Hry o trůny bude mít panel i populární Westworld v čele s Edem Harrisem, Tessou Thompson, Aaronem Paulem a showrunnery Jonathanem Nolanem a Lisou Joy. S největší pravděpodobností pak dostaneme novinky o třetí řadě, možná i nový trailer.

Na své si přijdou i fanoušci Star Treku. Nebude totiž chybět prezentace Star Trek: Discovery, kde by mohli autoři odhalit, co přesně nás čeká ve třetí řadě. A chybět nebude ani připravovaný sequel ke Star Treku: Nové generaci - Picard. Na prezentaci by se pak měl objevit i samotný Patrick Stewart.

Stálicí jsou pak oblíbení Simpsonovi. Matt Groening, Al Jean a další se zúčastní diskuze a s největší pravděpodobností odhalí podrobnosti o nové řadě.

Dále budou v sobotu k vidění panely The Dark Crystal: Age of Resistance, The Terror: Infamy, Creepshow, Preacher, Pandora, Batwoman, Good Place, The Expanse nebo The Orwille (a to pořád vybíráme jen ty nejznámější, nebo chystané novinky).

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest