Živí mrtví 10: Michonne opouští seriál a další novinky z Comic-Conu

Živí mrtví 10: Michonne opouští seriál a další novinky z Comic-Conu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Vrátí se Andrew Lincoln? Jaké nové postavy se objeví? A jak se se seriálem rozloučila představitelka Michonne? 

Vedle traileru na 10. řadu jsme se na Comic-Conu dočkali od tvůrců a herců hlavní řady Živých mrtvých hned několika novinek a poznatků. Když minulý rok herec Andrew Lincoln opustil seriál, byla to těžká rána pro mnoho fanoušků. Po pár měsících ale mnoho z nich zajásalo, když byly vypuštěny fotky z natáčení, na kterých se herec znovu objevil. Nešlo však o jeho návrat do role, ale zkoušku z režie. Herec totiž projevil zájem o režírování jedné z budoucích epizod, takže se vydal na natáčení, aby vše okoukal a i on jednoho dne mohl zavelet: „Akce!“

Bohužel zprávy z Comic Conu hlásají, že se herec letos do režisérské židle neusadí. Nepodařilo se sladit hercův nabitý diář s natáčecím obdobím. Musíme tedy doufat, že svůj režisérský debut uskuteční v příští, 11. řadě. Pokud ale někdo náhodou zapomněl, jednu epizodu z letošní řady přece jeden z bývalých herců natočil. Přesněji Michael Cudlitz aka Abraham, který si už režírování seriálu vyzkoušel minulý rok.

Největší novinkou je potvrzení odchodu herečky Danai Guriry alias drsňačky Michonne. O zdrcující skutečnosti se šušká už několik měsíců, ovšem nyní jsme se dočkali osobního vyjádření představitelky role. Při přednášce na Comic Conu potvrdila, že 10. bude její poslední řada v seriálu:

„Chtěla bych jenom říci, že hrát tuhle roli a být obklopena těmito lidmi a těmi, kteří tu právě nejsou, byla jedna z nejčistších radostí v mém životě. Jsem velmi, velmi vděčná za tuto zkušenost, kterou jsem prožila způsoby, které nemohu nyní vyjádřit...“ Takto se herečka rozloučila. Alespoň se seriálem. Dříve se totiž proslýchalo, že by se měla objevit společně s Andrew Lincolnem v chystaných filmech.

Poslední novinkou je rozšíření obsazení o dva nové herecké přírůstky. Do zombie světa se zapojí herečka Thora Birch, která se proslavila díky hlavní ženské roli v Americké kráse. Její postava bude na straně Šeptačů a bude výrazně podporovat jejich styl života. Právě díky tomu bude předním ochráncem jejich vůdkyně Alphy. Z tohoto důvodu si také po Betě (další ochránce) vyslouží přezdívku Gamma.

Druhým přírůstkem se stal herec Kevin Carroll. Ten už se tolik nabitou kariérou pyšnit nemůže, ale mohli jste ho spatřit v seriálech Snowfall nebo Lucifer. Zde si zahraje postavu jménem Virgil, jehož charakter je popsaný jako vynalézavý přeživší apokalypsy, který se zoufale snaží vrátit domů. Na jaké straně sporu však bude stát, to nevíme. Můžeme ale potvrdit, že obě popsané postavy jsou zcela unikátní a neobjevily se v komiksové předloze. Bude tedy zajímavé sledovat, proč si jejich existenci tvůrci pro tuto řadu vymysleli.

Zdroje: Entertainment Weekly, Comicbook, Comicbook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

zdena | 21.03.2021 14:38
jako už v novích dilech nebude??? a co rik????
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest