Snowpiercer: Ledová archa přivezla na Comic-Con mrazivý trailer

Snowpiercer: Ledová archa přivezla na Comic-Con mrazivý trailer | Fandíme seriálům
TNT
Zobrazit dalších 7 obrázků
Venku za okny futuristického vlaku je brutální zima, ale uvnitř bude pasažérům brzy horko.

Z Comic-Conu přijel s první upoutávkou i Snowpiercer. Na ploše deseti epizod se snad hlouběji podíváme na soužití nově vytvořené třídní struktury ve speciálním vlaku projíždějícím zmrzlou pustinou. Celá zeměkoule se totiž po pokusu o zvrácení globálního oteplování proměnila v led a sníh. Sedm let zbytek přeživších cestuje ve vlakové soupravě, v jejíž přední části si užívají luxusu bohatí, zatímco na opačném konci přežívají v tristních podmínkách chudí.

Snowpiercer: Obsazení nabralo záporáka z Živých mrtvých
 

Hlavními motivy seriálu, který si odkroutí premiéru na stanici TBS na jaře příštího roku, mají být třídní boj, sociální nespravedlnost a politika zaměřená v první řadě na přežití. Zároveň bychom se měli těšit na soustředěné dramatické vyprávění doprovázené ohromujícími vizuálními efekty a prvotřídním herectvím. Generální manažer TBS Brett Weitz věří, že diváci budou ohromeni fantastickým světem, který řeší relevantní sociální, politické a environmentální otázky. Rovnou byla také potvrzena druhá série.

Původní inspirací příběhu je francouzský komiks Le Transperceneige z roku 1982, který v roce 2013 zadaptoval jako korejsko-český film Snowpiercer režisér Bong Joon-ho. Právě ze stejnojmenného filmu vychází seriál stanice TBS, který se mnoho let potýkal s nejrůznějšími neshodami mezi stanicí a tvůrci. Současnou podobu seriálu připravuje showrunner Josh Friedman a v hlavních rolích hrají Daveed Diggs, Jennifer Connelly, Mickey Summer, Annalise Basso, Sasha Frolova, Alison Wright a další. Seriál znovu převypráví příběh filmu, v plánu je však fiktivní svět a události do něj zasazené výrazně rozšířit.

Zdroje: Geek Tyrant, Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest