What If...?: První řada se bude soustředit pouze na příběhy z Infinity ságy

What If...?: První řada se bude soustředit pouze na příběhy z Infinity ságy | Fandíme seriálům
Marvel Studios
Prezident Marvel Studios Kevin Feige prozradil, co bude námětem.

Prvním animovaným marvelovským projektem, který nabídne streamovací služba Disney+, bude volná adaptace komiksu What If...?

Komiksová předloha mění příběhy známých marvelovských postav překvapivým a někdy humorným stylem a dá se očekávat, že podobně na tom bude i seriálová verze.

Nicméně, podle prezidenta Marvel Studios Kevina Feigea máme v první řadě očekávat příběhy inspirované pouze Infinity ságou marvelovského filmového universa, tedy prvními třemi etapami Marvel Studios filmů. Infinity sága odstartovala filmem Iron Man v roce 2008 a letos ji ukončil Spider-Man: Daleko od domova.

"Aktuálně se soustředíme na první řadu, na vše, co víte o 23 filmech z Infinity ságy a přidáme k nim jeden zvrat a budeme svědky toho, jak se vše vyvine odlišným směrem."

Infinity sága je hodně bohatým materiálem, ze kterého se dá čerpat ne na jednu řadu ale na několik. Tvůrci mohou zvolit hromadu zápletek. Pokud se ale budou inspirovat i u komiksu, tak se můžeme dočkat toho, že Peggy Carter přijme roli Kapitána Ameriky nebo toho, že se Thanos stane členem Avengers.

Zatím ale nebyly potvrzeny žádné konkrétní zápletky. Snad se alespoň některé dozvíme dříve, než proběhne premiéra, která je naplánována na léto 2021.

Zdroj: ScreenRant

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest