Alice in Borderland: Netflix chystá další hraný seriál na motivy mangy

Alice in Borderland: Netflix chystá další hraný seriál na motivy mangy | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Dávejte si pozor na to, co si přejete. Jednomu mladíkovi z Japonska se to stalo a určitě by vzal přání zpět, protože teď musí hrát hry na život a na smrt.

U Netflixu se pracuje na hrané adaptaci japonského anime Cowboye Bebopa a jako další se dočká stejné péče Alice in Borderland. Mangu napsal Haro Aso a hlavními hrdiny je trojice delikventů Arisu, Karube a Chōta, kteří navštěvují střední školu. Znuděn svým každodenním životem Arisu vysloví při ohňostroji přání, že by rád žil v jiném světě. Jak si přál, tak se také stalo. Všichni tři byli vrženi na nové místo, kde se musejí zúčastnit her o přežití a najít cestu zpátky do vlastního světa.

Cowboy Bebop: Hraný seriál od Netflixu nabral obsazení
 

Kromě původní mangy se na svět dostaly už dva spin-offy a původní komiksový příběh převyprávělo anime. Hraný seriál bude mít premiéru v roce 2020 a režírovat jej bude Shinsuke Satō, jenž převedl do hrané podoby mangy Bleach nebo Gantz. Jako scenáristé byli vybráni Yoshiki Watabe a Yasuko Kuramitsu.

Na závěr synopse od Netflixu: Ryohei Arisu je znechucený hrozným každodenním životem. Jednoho dne, kdy se potuluje se dvěma kamarády ulicemi Tokia, je zásahne tajemné světlo, načež všichni lidé kolem nich zmizí. V prázdném městě začnou smrtící hry, v nichž se Arisu a jeho kamarádi snaží zůstat naživu.

Zdroj: Geek Tyrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest