Zaklínač: Jak Henry Cavill dostal hlavní roli

Zaklínač: Jak Henry Cavill dostal hlavní roli | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Superman odhalil, jak se stal noční můrou všech nestvůr.

I když jste jedna z největších hvězd stříbrného plátna, která nemá o práci nouzi, neznamená to nutně, že dostanete svoji vysněnou roli lusknutím prstů. To si na vlastní kůži ověřil Henry Cavill, kterého po Supermanovi a záporákovi v Mission: Impossible zaujala role zabijáka nestvůr Geralta podle knižní série Zaklínač. Rozhodně však nebyl pro tuto roli první ani jedinou volbou. Tvůrci totiž vybírali z více jak dvě stě zájemců, mezi kterými nakonec Cavill zvítězil. Jak ale celý proces probíhal?

To samotný herec prozradil v rozhovoru pro Entertainment Tonight, který si celý můžete pustit níže pod článkem. Uvedl: „Když jsem slyšel, že dělají Zaklínače, byl jsem samozřejmě neuvěřitelně nadšený a celé dny jsem otravoval své agenty. Každý den jsem jim volal a říkal: „Hoši, teď? Setkání teď? Co takhle teď?“ A oni nakonec řekli: „Podívej se, sehnali showrunnera, a zavolali jsme jim a oni na to, že tak daleko v procesu ještě nejsou. A já (Cavill) jsem stále naléhal, naléhal, naléhal a nakonec si myslím, že už z toho Netflix byl unavený.

Když si tedy pánové z Netflixu konečně všimli jeho velkého zájmu, Cavill se sešel se showrunnerkou Lauren Schmidt. Společně vedli rozhovor o seriálu a také o tom, kam ho chtějí směřovat. Cavill měl konečně možnost naplno projevit svoji vášeň pro látku, ale stále bylo velmi brzo. Správný čas pro hledání herců byl v nedohlednu a showrunnerka zatím ani nezačala pracovat na scénáři. Cavill byl tím pádem ponechán v nejistotě na zhruba další čtyři měsíce, než konečně přišel čas pro casting. Herec si prošel výběrovým řízením jako každý další zájemce o hlavní roli, a i když byl celý proces (podle jeho slov) nervy drásající, dosáhl svého dalšího snu. Jak se vám v roli líbí?

Zdroj: Comicbook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 6

Žaneta | 31.07.2019 18:23
Zdravím lidičky, jako sběratelka a znalkyně Ság o Zaklínači, milující hráčka jak všech PC her, tak veliká milovnice deskové hry Zaklínač bych ráda podotkla. 1. Přípravu bojových efektů má na starost pan Vladimír Furdík ( Noční král z Hry o trůny), který natočil komentář k tomuto dílu a jeho verdikt zněl : Ještě nikdy jsem nepotkal někoho, kdo by zvládl choreografii za půl hodiny, meč má opravdu jako součást těla. - Což asi víme všichni, musí být nedílnou součástí zaklínače. 2. Ačkoli i sam pan Furdík uznal, že co se týče děje, nebude tak kvalitní jako GoT, ale prý co se týče boje, bude lepší a to si dámy a pánové snad ani neumím představit. Což je skvělé! 3. S Geraltem jako takovým problém nemám, ale kdo mi upřímně víc vadí je Cirilla z Cintry, protože to měla být hezčí holka. Za mě - já se těším jako prasátko =)
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest