Je to potvrzené – Dva Marvel seriály se protnou

Je to potvrzené – Dva Marvel seriály se protnou | Fandíme seriálům
Tužby fanoušků byly vyslyšeny, postavy se potkají.

Během posledních pár dní bylo odhaleno docela dost novinek o třetí řadě marveláckého seriálu Runaways. Nedávno například vyšel první oficiální teaser, který potvrdil datum vydání, konkrétně už letos 13. prosince. Kromě toho pak sice už moc neukázal, ještě více ale umocnil rozšířenou fanouškovskou spekulaci, že se příběh Runaways protne s dalším seriálem s postavami ze světa Marvelu, konkrétně s Cloak & Dagger. No a spekulace se opravdu potvrdila.

Oficiální profil seriálu vydal krátké video s hereckým obsazením, které ze začátku vypadalo jako klasické promo. Pak ale znenadání připojili i ústřední herci z Cloak & Dagger Olivia Holt a Aubrey Joseph a byla ruka v rukávě - herci potvrdili spojení obou ansáblů v jedné epizodě třetí řady.

Informace to je svým způsobem docela nečekaná vezmeme-li v potaz, že seriály nenajdeme na jedné platformě. Cloak & Dagger vysílá stanice Freeform, zatímco Runaways najdeme pod křídly streamovací služby Hulu (nicméně je pravda, že obě platformy kontroluje Disney), Jak je však zmíněno i v samotném videu, crossover si přálo docela velké množství fanoušků. I když se tedy cross-over omezí jen na jeden díl, určitě to bude vzrušující podívaná. Žádné detaily, jak nebo v jaké epizodě ke crossoveru dojde, zatím odhalené nebyly.

Zdroj: Marvel

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest