Mindhunter: První trailer na 2. sérii vyšetřovatelského thrilleru Davida Finchera

Mindhunter: První trailer na 2. sérii vyšetřovatelského thrilleru Davida Finchera | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 18 obrázků
Další pohled do duší sériových vrahů nás čeká už za necelé dva týdny.

Režisér David Fincher je známý především pro dokonale hustou atmosféru ve svých filmech. Před dvěma lety se spojil s Netflixem, a světlo světa spatřil seriál Mindhunter. Ten sleduje počátky oddělení, které se v rámci FBI zaměřilo na rozkrývání myšlenkových pochodů sériových vrahů. Seriál měl opravdu povedený retro feeling, měl správně hutnou atmosféru v dialogových scénách a místo toho, aby jen prvoplánově šokoval, vydal se cestou pomalého ale intenzivního zážitku. Ne nadarmo se tak setkal s velice dobrým hodnocením, na jehož základě byla oznámena druhá série. Té jsme se měli dočkat už loni na podzim, nakonec se však věci protáhly a pokračování dorazí až nyní v srpnu, přesněji 16. 8.

Netflix tak dva týdny před premiérou zveřejnil první teaser, který nám dává nápovědu o tom, jakými událostmi se bude druhá série zabývat. V centru dění by měly být dvě důležité události z přelomu sedmdesátých a osmdesátých let minulého století. Tou první je nechvalně známé řádění tzv. Manson family, ze které uvidíme některé členy a i samotného Mansona přímo v seriálu (postavu ztvárnil herec Damon Herriman, který si letos Mansona zahrál i v tarantinovce Once Upon a Hollywood). Druhá událost na pozadí budou „Vraždy dětí v Atlantě“ (v originále Atlanta Child Murders), které měl na svědomí maniakální vrah Wayne Williams. Tomu se během let 1979 a 1981 podařilo zavraždit hned 29 dětí.

Kromě hlavních událostí se pak v pokračování setkáme např. s Davidem Berkowitzem alias Samovým synem, který měl na svědomí v letech 1967 - 68 šest zastřelených. Z první série se také vrací vrah a nekrofil Ed Kemper (Cameron Britton), který vyšetřovatelům sloužil jako klíčový subjekt pro zkoumání vražedných maniaků. V hlavních rolích agentů FBI opět uvidíme Jonathana Groffa a Holta McCallanyho, stejně jako jejich kolegyni psyholožku Wendy Carr v podání Anny Torv.

Na konci sedmdesátých let se dva agenti FBI pouští do vyšetřování sériových vražd skrze zkoumání zvrácené mysli pachatelů. Toto vyšetřování je však přivede do kontaktu se skutečnými monstry. Ve svých rolích se vracejí Jonathan Groff, Holt McCallany, Cameron Britton a Anna Torv. Nově v seriálu uvidíme Damona Harrimana jako Charlese Mansona. Premiéra je stanovena na 16. 8. 2019

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest