ZeroZeroZero: Trailer představuje nový drogový seriál od tvůrce Gomory

ZeroZeroZero: Trailer představuje nový drogový seriál od tvůrce Gomory | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
I Amazon chce mít své Narcos.

Seriály s drogovou tematikou se těší velké oblibě, stačí zmínit projekty jako Narcos, Sněží nebo Perníkový táta. A existuje samozřejmě víc sérií, které se narkotiky zabývají. 

Nicméně to vypadá, že filmaři mají pocit, že je na trhu ještě místo, a tak dojde na další zajímavý projekt. Jeho jméno zní ZeroZeroZero a vzniká v koprodukci společností Sky, Amazon a Canal+.

Jako inspirace posloužila stejnojmenná kniha od Roberta Saviana, který stojí také za knihou, na jejíž motivy vznikla úspěšná série Gomora. A jen pro zajímavost, na ZeroZeroZero pracuje podobný tým jako na seriálové Gomoře, v čele s režisérem Stefanem Sollimou.

Nově se objevil trailer a opět se zřejmě dočkáme řemeslně precizně zpracované podívané, která nabídne filmově působí záběry, intenzivní atmosféru a zajímavé figurky, které rozehrají spletitou hru plnou intrik a podrazů. 

A rozhodně to je tu velká šance, že se dočkáme série, která se v konkurenci neztratí. Pokud pomineme "filmový feel", tak esem v rukávu je i obsazení v čele Gabrielem Byrne, Danem DeHaanem či Andreou Riseborough. Určitě potěší i zaměření na mexické kartely, ale také mafii původem z Kalábrie, chybět nebudou ani proradní byznysmeni a politici, prostě směsice, která má velký potenciál.

Zda bude, to se někteří šťastlivci dozvědí relativně brzy. Osmidílný seriál měl premiéru 5. září na Benátském filmovém festivalu, v roce 2020 pak bude dostupný skrze Sky, Canal+ a Amazon Prime (v závislosti na lokaci) - dočkat bychom se tedy měli i u nás.

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest