See: Velkolepý trailer představuje seriál z postapokalyptické budoucnosti, kde všichni oslepli. Již brzy na Apple+

See: Velkolepý trailer představuje seriál z postapokalyptické budoucnosti, kde všichni oslepli. Již brzy na Apple+ | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Streamovací služba od Apple vytahuje eso z rukávu.

Samozřejmě ani Apple se nemohl nechat zahanbit, pokud jde o streamovací služby, a tak chystá platformu Apple TV+, která by měla odstartovat na začátku listopadu. 

Ovšem, v listopadu bude spuštěno i Disney+ a kromě toho už nyní existuje slušné množství konkurence, takže Apple bude muset nabídnout něco, co publikum zaujme. A zdá se, že to má. Konkrétně je řeč o seriálu nazvaném jednoduše See.

Ten se bude odehrávat v postapokalyptické budoucnosti, kdy lidstvo čelí nemoci, která všechny připravila o zrak. Ovšem, kmenový vůdce Baba Voss (Jason Momoa) a jeho žena Maghra (Hera Hilmar) dají život dvojčatům, která slepá nejsou. A to se nelíbí královně Kane (Sylvia Hoeks), která je schopna a připravena udělat cokoliv, aby se zdravých dětí zbavila.

Apple chce nabídnout velkolepou podívanou a tak se nebál plácnou přes kapsu. Jednotlivé epizody vyšly údajně až na 15 milionů dolarů, což je srovnatelné s Hrou o trůny, která patří k nejdražším televizním projektům v historii. 

A z nově zveřejněného traileru je zřejmé, že se na seriálu opravdu nešetřilo. Pokud pomineme některá zvučná jména v obsazení (v čele se skvělým Jasonem Momoou, kterému podobné role vysloveně sedí), tak výprava vypadá velkolepě, nechybí epické filmové záběry, které jsou podbarveny atmosferickou hudbou. 

Přizván byl také zajímavě poskládaný štáb, kdy se režie ujal Francis Lawrence (Já, legenda nebo tři filmy ze série Hunger Games) a scénář obstaral Steven Knight, tvůrce seriálu Peaky Blinders.

Seriál by měl mít premiéru hned v první den spuštění Apple TV+, tedy 1. 11. V galerii na vás čeká sada fotek.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest