Vražedná práva: Poslední série se představuje ve vzpomínkovém traileru

Vražedná práva: Poslední série se představuje ve vzpomínkovém traileru | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Závěrečná série se blíží a ne všichni se dožijí konce.

Stanice ABC vypustila trailer na závěrečnou řadu seriálu Vražedná práva. Upoutávka rekapituluje dosavadní dění a vyzdvihuje to nejlepší, co si fanoušci na seriálu oblíbili, hlavně pak příběhové zvraty. Amirah Vann, jedna z hrdinek, škádlí fanoušky tím, že se bude umírat a umřou i postavy, se kterými se setkáváme už delší dobu.

Pete Nowalk, tvůrce seriálu při velkém představení závěrečné série dodal, že krom úmrtí se dočkáme i vyšetřování ze strany agentů FBI, kteří mají hodně otázek a chystají se někoho obvinit, takže se určitě nemusíme obávat o kriminální atmosféru plnou dramatických chvil.

Finální série dorazí 26. září.

Synopse od ABC: Annalise Keating (Viola Davis) – krásná, energická, kreativní a charismatická profesorka trestního práva a taky sexy, okouzlující, nepředvídatelná a nebezpečná obhájkyně i těch nejhorších zločinců a násilníků. Za osvobození těch, kteří se dopustili snad všech myslitelných trestných činů – od podvodů a žhářství až k vraždě – je schopna udělat téměř cokoli. Na první pohled je Annalise úspěšná právnička, má spokojené manželství a milujícího manžela Sama (Tom Verica), ale díky vztahu s detektivem Natem (Billy Brown) možná vypluje na povrch jedno její velké tajemství...
Každý rok si Annalise vybírá skupinku nejlepších a nejslibnějších studentů, kteří dostanou šanci pracovat v její advokátní kanceláři. O tuto prestižní pozici spolu soupeří několik studentů: naivní sympaťák Wes Gibbins (
Alfred Enoch); drzá a ambiciózní Michaela Pratt (Aja Naomi King); lstivý frajírek Connor Walsh (Jack Falahee), který je zvyklý dostat všechno, co si zamane;  tichá a citlivá idealistka Laurel Castillo (Karla Souza), kterou snadno podceníte; a Asher Millstone (Matt McGorry), chlapec z bohaté rodiny, který se snad už s drahým vzděláním a členskou kartou Country Clubu narodil.
Práce pro Annalise je životní příležitost, taková, která může navždy změnit život studentů... a to je přesně to, co se stane, když se budoucí právníci připletou k vražednému spiknutí, které otřese celou univerzitou.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest