V prapůvodní verzi Hry o trůny se podle Martina do sebe měli zamilovat Arya a Jon Snow

V prapůvodní verzi Hry o trůny se podle Martina do sebe měli zamilovat Arya a Jon Snow | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
A přidat se k nim měla dokonce Tyrion Lannister.

George R.R. Martin, autor kultovní knižní série Píseň ledu a ohně, která inspirovala seriál Hra o trůny, je velmi precizní spisovatel. To znamená nejen to, že na jeho knihy se čeká hooooodně dlouho, ale také to, že často předělává své zápletky.

Například jsme se mohli dočkat toho, že by Sansa Stark měla dítě s Joffreyem Baratheonem nebo toho, že by se Arya Stark a Jon Snow zamilovali. Samozřejmě by šlo o komplikovaný vztah (nejen proto, že jsou příbuzní, byť ne nevlastní sourozenci, jak si původně mysleli), ale také proto, že by se do milostného trojúhelníku přidal Tyrion Lannister. 

Původně se zvažovalo to, že by Arya, společně se svým bratrem Branem a jejich matkou přijeli na Zeď, kde by se Arya zakoukala do Jona. Příběh byl nastíněn následovně:

"Zraněni Lannisterskými jezdci hledali úkryt na Zdi, ale muži z Noční hlídky se vzdali svých rodin, když za svou barvu přijali černou a Jon a Benjen nebudou schopni pomoci, přestože to Jona velmi trápí. To vede k hořkému odcizení Jona a Brana.

Arya v sobě nicméně měla nalézt větší odpuštění... dokud by s hrůzou nepochopila, že se zamilovala do Jona, který není jen její nevlastní bratr, ale také člen Noční hlídky, která vyznává celibát.

Jejich vášeň měla nadále Jona a Aryu mučit napříč sérií, dokud skutečný původ Jona nebyl konečně odhalen v poslední knize."

A jak bylo řečeno, situaci zkomplikoval také Tyrion:

"Vyhoštěný Tyrion změnil strany a spojil se s přeživšími Starky, aby společně porazili jeho bratra a během toho se hluboce zamiloval do Aryi Stark. Jeho vášeň, která je bohužel neopětovaná, ale přesto z jeho strany intenzivní, vedla ke smrtící rivalitě mezi Tyrionem a Jonem Snowem."

Většina lidí je asi ráda, že se nakonec George rozhodl vydat jiným směrem. Tyrion se dal dohromady s jinou slečnou Starkovou a to Sansou a Jon nebyl ochuzen o vztah s příbuznou a to se svou tetou Daenerys. Což je asi lepší volba, než milostný trojúhelník Jon - Arya - Tyrion, to už by byla moc velká telenovela. Co myslíte?

Zdroj: Insider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

.Karel | 22.09.2019 19:23
A původně to zamýšlel pouze jako jednu knihu, jenže mu postavy podrazili nohy a rozhodli se postupovat vlastním způsobem a žít vlastní život... a on jako správný rodič, je miluje a nenávidí zároveň, přičemž někoho sem tam omylem zabije no ;D
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest