Walker Texas Ranger: Chystá se remake a víme, kdo nahradí Chucka Norrise

Walker Texas Ranger: Chystá se remake a víme, kdo nahradí Chucka Norrise | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Komu připadne role, kterou kdysi úspěšně ztvárnil Chuck Norris ?

Své místo pod texaským sluncem znovu dostane i legendární Cordell Walker, hlavní představitel ikonického seriálu z 90. let, Walker, Texas, Ranger. Hit stanice CBS, který celosvětově proslavil Chucka Norrise, běžel po dlouhých devět let a vyšplhal se k téměř 200 episodám. Nyní se podle zákulisních informací připravuje reboot. Restarty klasik z 80. a 90. let jsou v poslední době hodně v kurzu. Úspěšného návratu se dočkali například MacGyver nebo Magnum P.I..

Ještě zajímavější je zpráva, že do hlavní role byl obsazen texaský rodák Jared Padalecki - hvězda seriálu Supernatural. Známá nadpřirozená sága letos po rekordních 15 letech opouští televizní obrazovky, takže to vypadá, že sedmatřicetiletý herec plynule přejde do dalšího potenciálního hitu. O seriál projevila  eminentní zájem stanice CW, která po většinu času stála i za úspěchem Supernatural. Padalecki má navíc se stanicí více než nadstandardní vztahy, takže lze uvěřit, že návrat slavného strážce zákona skončí právě tam. Drtivá většina seriálů stanice CW je orientovaná primárně na mládež, čemuž odpovídají volby herců, zápletek i vizuálního stylu. Je tedy docela dobře možné, že diváci původního "Walkera" svou oblíbenou značku v nové inkarnaci příliš nerozpoznají.

A o čem hovoří synopse?

Cordell Walker, vdovec a otec dvou dětí, se vrací zpátky domů po více než dvou letech, které strávil v utajení, aby se znovu po boku své nové partnerky (první ženy v historii jednotky Texas Ranger) připojil do boje proti organizovanému zločinu. Po vzájemném oťukávání nová dvojice rychle dospěje k přesvědčení, že v boji s bezprávím, je potřeba se řídit vlastním morálním kodexem, navzdory tomu, co říkají pravidla. O premiéře zatím nejsou žádné informace, stejně jako o tom, zda se tvůrcům podaří zlákat, alespoň ke cameu, někoho z původního seriálu, třeba i samotného Chucka Norrise.

Zdroj: Variety, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest