Riverdale 4: Archie se vyrovnává se smrtí svého otce v dvouminutovém traileru

Riverdale 4: Archie se vyrovnává se smrtí svého otce v dvouminutovém traileru | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Upoutávka lákající na čtvrtou řadu se zaměřuje na pohřeb jedné z postav i Archieho "superhrdinskou" kariéru.

Komiksový seriál Riverdale stanice The CW už má za sebou tři řady a byť došlo k určitému kolísání kvality, stále jde o více než slušný standard, který se těší zájmu publika, a tak 9. 10. odstartuje už čtvrtá řada.

Riverdale chystá poctu Luku Perrymu
 

Ta nabídne několik různých zápletek a samozřejmě se zaměří na smrt Freda Andrewse, tedy otce hlavního hrdiny. Jak asi víte, představitel Freda Luke Perry v březnu tohoto roku bohužel zemřel a tvůrci si tak s touto nepříjemnou situací museli nějak poradit. 

První epizoda čtvrté řady nazvaná In Memoriam tak bude poctou Perrymu. Výkonný producent a scenárista daného dílu Roberto Aguirre-Sacasa k tomu dodal, že touto nepříjemnou událostí výrazně nezabývali na konci třetí řady, aby to nepůsobilo úspěchaně, ale rozhodli se zaměřit se na to během premiéry čtvrté:

"To nám svým způsobem umožnilo vstřebat to, co se stalo a opravdu se zamyslet nad tím, jaký druh příběhu chceme odvyprávět. Chtěli jsme odvyprávět realisticky a uvěřitelně působící příběh."

Na diváky tak čeká intenzivní scéna s pohřbem, emotivní momenty a budou svědky toho, jak se Archie (KJ Apa) se smrtí svého otce vyrovnává. 

Pozornost se ale bude soustředit i na jiné dějové linie. Chybět nebude mysteriózní nádech, teenagerovské romance a zvraty, za které by se nemusela stydět žádná telenovela. Zaujme i Archieho plán vyrazit bojovat proti zločinu v kostýmu.

Trailer nabízí poměrně slušné množství nových záběrů, kdy některé jsou zábavné, jiné sexy, další trochu temnější, ale díky zvláštní volbě hudby a stylu střihu působí trailer poměrně "líně". Tempo není zrovna dynamické. 

I tak to ale vypadá, že by fandové neměli být zklamáni, protože i čtvrtá řada zřejmě nabídne zábavnou směsici kriminálních motivů, pubertálního dramatu a intezivní atmosféry. A ne, ani tentokrát nebudou chybět vzrušující scény, které potěší ženské i pánské publikum.

Kromě traileru si můžete pustit také klip z Fredova pohřbu.

Zdroj: TVline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest