Love, Simon: V seriálové verzi knižního bestselleru uvidíme hvězdu Chicago P.D.

Love, Simon: V seriálové verzi knižního bestselleru uvidíme hvězdu Chicago P.D. | Fandíme seriálům
Ztvární postavu jménem Veronica.

Herečka Sophia Bush byla jednou z hlavních hvězd seriálu Chicago P.D. od první do čtvrté řady. Poté ho ale opustila (údajně proto, že atmosféra na natáčení nebyla příliš přivětivá k ženskému obsazení), ovšem na novou práci nemusela čekat dlouho. Aktuálně bylo oznámeno, že se objeví v seriálu Love, Simon na motivy knihy Simon vs. the Homo Sapiens Agenda od Becky Albertalli. 

Disney+ bude epizody zveřejňovat týden po týdnu, nikoliv naráz
 

V roce 2018 se objevila filmová verze nazvaná Já, Simon a ta se dočkala nejen slušného finančního úspěchu (rozpočet cca 17 milionů dolarů, tržby přibližně 66 milionů dolarů), ale také velmi pozitivního přijetí ze strany publika i profesionálních recenzentů. 

A to by bylo, aby takový úspěch zůstal bez povšimnutí. Zanedlouho tak bylo oznámeno, že streamovací služba Disney+ nabídne seriálovou verzi. Tentokrát ale nebude ve středu dění Simon (bez ohledu na jméno seriálu), ale Victor v podání Michaela Cimina. Victor se bude muset vyrovnat se svou sexuální orientací poté, co se přestěhuje s rodinou do nového města. 

O Nicka Robinsona, který ve filmu ztvárnil Simona, ale nebudeme úplně ochuzeni, v seriálu bude působit jako vypravěč (seriálová verze se bude odehrávat ve stejném světě jako film). Pokud jde o Sophii, tak ta získala roli Veronicy, což je matka dívky jménem Mia (Rachel Naomi Hilson). Ta patří k nejlepším Victorovým přátelům. Role Veronicy bude vedlejší, ale podle všeho poměrně výrazná. 

Tvůrci seriálu jsou Isaac Aptaker a Elizabeth Berger, Disney+ dalo zelenou celé první řadě, nicméně není jasné, kdy se jí dočkáme. Samotná služba Disney+ startuje 12. 11. 2019.

Mezitím si můžete připomenout filmovou podobu.

Zdroj: TVline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest