Bez vědomí: Finální trailer na očekávanou špionážní minisérii

Bez vědomí: Finální trailer na očekávanou špionážní minisérii | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 12 obrázků
HBO servíruje dvouminutovou upoutávku na ojedinělou minisérii, která nás uchvátila na festivalu ve Varech.

Šestidílná minisérie Bez vědomí (The Sleepers) od HBO Europe se poprvé představila na letošním 54. Karlovarském filmovém festivalu. Na festivalu byly promítány první dvě epizody, které se řadí mezi to nejlepší, co jsem letos ve Varech viděl. Více se dočtete v našich prvních dojmech. Příběh minisérie se odehrává v říjnu roku 1989, není tak příliš překvapivé, že si minisérie odbyde premiéru při příležitosti oslav Sametové revoluce dne 17. 11. Na HBO GO bude uvedeno vůbec poprvé v historii české produkce HBO všech šest epizod najednou

Bez vědomí: První dojmy z předpremiéry ve Varech
 

Příběh minisérie vypráví o profesionální houslistce Marii (Táňa Pauhofová) a jejím politicky aktivním manželovi Viktorovi (Martin Myšička), kteří se po dvanácti letech londýnského exilu vracejí do Prahy. Návrat do Čech o všem není takový, jak doufali. Rodinná návštěva po letech se brzy mění v drama. Marie skončí v nemocnici a když se probere z bezvědomí, její manžel je pryč a nikdo neví, kam zmizel. Všech šest dílů natočil Ivan Zachariáš (Pustina) dle scénáře debutujícího Ondřeje Gabriela.

Po minutovém teaseru HBO konečně vydalo dvouminutovou ukázku, která umně představuje zápletku a hlavní postavu bez toho, aby prozradila nějaké zásadní spoilery. Většina záběrů navíc pochází z prvních dvou epizod. Kromě plnohodnotného traileru zveřejnilo HBO i nové plakáty pro české i zahraniční publikum.

Zdroj: HBO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest