Jon Bernthal není připraven vzdát se role Punishera

Jon Bernthal není připraven vzdát se role Punishera | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 29 obrázků
Herec by rád dál ztvárňoval marvelovského antihrdinu.

Když se Frank Castle/Punisher v podání Jona Bernthala objevil v seriálu Daredevil, téměř okamžitě si u diváků získal velkou popularitu a překvapivě brzy jsme se tak dočkali jeho vlastního seriálu. Ten se dožil dvou řad, ale poté Netflix začal rušit jeden marvelovský seriál za druhým (byť se objevily zprávy, že iniciátorem rušení ja Marvel) a nepřežil to ani Punisher

Daredevil: Za zrušením údajně nestojí Netflix, ale Marvel
 

Fandové ale samozřejmě doufají, že jsme se s Jonem v roli Punishera nerozloučili navždy a pokud jde o Bernthala, tak ten také není připraven dát postavě finální sbohem:

"Nevím, co dalšího velkého mě čeká, není to tak, že bych si říkal, 'Chci si zahrát Hulka,' nebo něco podobnýho. Pokud se něco objeví a bude to dobře napsáno a bude to s lidmi, se kterými budu chtít spolupracovat, pak se do toho pustím. A pokud ne, pak to neudělám... nemám vybráno nic konkrétního, ale pokud se objeví něco bezva, pak si o tom pojďme promluvit. A také miluji Franka [Castlea]. Rozhodně netoužím po tom odejít od něj."

Bohužel je tu ta skutečnost, že Netflix má s Marvelem smlouvu, která Marvelu zabraňuje ještě minimálně několik měsíců nepoužívat postavy ze seriálů, které společně obě firmy připravovaly. Pokud má tedy Marvel zájem přivést zpět Punishera, tak to bude muset chvílí počkat. Ale byla by škoda nechat tuhle postavu dlouhou dobu nevyužitou, speciálně, pokud má Jon dál zájem ji ztvárňovat.

Zdroj: CB

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest