Arrow: V poslední řadě se dočkáme návratu Felicity

Arrow: V poslední řadě se dočkáme návratu Felicity | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Potvrdil to Stephen Amell.

V sedmé řadě seriál Arrow tak trochu nečekaně opustila herečka Emily Bett Rickards, která dlouhé roky ztvárňovala Felicity Smoak. Vyvstala tak otázka, zda ji uvidíme v osmé řadě, která aktuálně běží a je poslední. Přece jen, Felicity byla důležitou postavou a ve finální řadě jsme se dočkali a ještě dočkáme návratu různých postav, které byly nedílnou součástí seriálu.

Arrow: Sedmá řada je poslední pro Felicity
 

Felicity sice nebyla vždy úplně oblíbená, ale asi by bylo na místě, aby byla v rozlučkové řadě k vidění. A také, že bude. Potvrdil to Stephen Amell.

Je to trochu překvapením, protože Emily v minulosti naznačovala, že se do seriálu Arrow nevrátí, ale očividně změnila názor a tak se jí dočkáme. Zatím ale nejsou známy žádné detaily o tom, jakou roli Felicity v příběhu sehraje, ani v kolika bude epizodách. 

Naposledy jsme ji viděli na konci sedmé řady, kdy ji Monitor (Monica LaGarrett) přenesl na místo "odkud není návratu", ale očividně to nebude tak horké.

Čtvrtý díl Arrowa bude mít premiéru 5. 11. s tím, že se bude jmenovat Present Tense. Jestli uvidíme Felicity už v téhle epizodě není jasné. Nicméně, příliš dílů už nezbývá, osmá řada bude nejkratší, bude mít pouze deset dílů.

Zdroj: TVline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest