Harley Quinn: První trailer představuje drsnou komiksovku, která nebude pro děti

Harley Quinn: První trailer představuje drsnou komiksovku, která nebude pro děti | Fandíme seriálům
DC Entertainment
Zobrazit dalších 9 obrázků
DC Universe představuje Harley Quinn v nové upoutávce jako drsnou, sprostou a nahláškovanou podívanou.

Streamovací platforma DC Universe chystá na 29. 11. animovaný seriál Harley Quinn, který se konečně představuje v dvouminutové upoutávce. Animovaná stylizace Harley Quinn sluší a pokud se vám líbí animované komiksové filmy od DC, tak zde si jistě přijdete na své. Pološílený charakter Harley není zrovna vhodný pro děti, takže se dočkáme seriálu, který bude plný fuckování, sexuálních narážek a brutálního násilí.

Harley Quinn: Upoutávka na animovaný seriál s Jokerovou milou slibuje dospělou podívanou
 

Dějové střípky zatím kdovíjak zajímavé nejsou a celý trailer táhne víc líbivá stylizace a hlášky, než představovaný příběh. Harley Quinn (Kaley Cuoco) se rozejde s Jokerem (Alan Tudyk), protože jí dojde, že ji nikdy nemiloval a je “zabouchnutý“ pouze do Batmana. Se svou kamarádkou Poison Ivy (Lake Bell) se rozhodnou utvořit tým zloduchů sestavený z vedlejších záporáků, kteří jsou superhrdinům i největším padouchům spíše pro smích. V seriálu tak dostanou více prostoru záporné charaktery, které se ve filmech nebo seriálech spíše jen mihly nebo se zatím objevily jen na stránkách komiksů. S touhle sebrankou se bude chtít Harley prosadit v kruhu největších zloduchů přezdívaných Legie zkázy.

Blíže se tak představí King Shark s hlasem Rona Funchese (Powerless), Frank the Plant, kterého namluví JB Smoove (Larry, kroť se), Sy Borgman s hlasem Jasona Alexandera (Seinfield) nebo Queen of Fables namluvená Wandou Sykes (Black-ish). V seriálu se samozřejmě dostane i na nejproslulejší postavy z Gothamu, jako Batmana (Diedrich Bader), Hádankáře (Mike Tyson Mysteries), Catwoman (Sanaa Lathan) či komisaře Gordona (Chris Meloni).

Scénář napsali Justin Halpern, Patrick Schumacker a Dean Lorey, kteří stojí za seriály Táta Jack, iZombie či Powerless. První série nabídne deset epizod. Jednotlivé díly budou mít kolem 20 minut.

Zdroj: ComingSoon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest