Runaways: Trailer na třetí a současně poslední řadu, aneb všechny dosavadní Marvel seriály jsou mrtvé

Runaways: Trailer na třetí a současně poslední řadu, aneb všechny dosavadní Marvel seriály jsou mrtvé | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Rozlučková sezóna nabídne novou záporačku i postavy z Cloak & Dagger.

Když bylo oznámeno, že se objeví streamovací služba Disney+, na které budou k vidění i projekty od Marvelu (včetně hromady nových seriálů), začaly se šířit spekulace, že Marvel "zařízne" své seriály běžící na jiných streamovacích platformách a televizních stanicích. 

A je zřejmé, že to byl správný odhad. Postupem času došlo ke zrušení většiny marvelovských sérií, které nespadají pod Disney+. Nedávno například bylo oznámeno, že nebude další řada Cloak & Dagger na stanici Freeform. Posledním "přeživším", u kterého nebylo jasné, zda bude pokračovat nebo ne, tak byli Runaways.

V jejich případě jsme věděli, že bude třetí řada, ale nebylo jasné, jak to bude dál. Teď už bohužel je, seriál byl zrušen. Tím pádem aktuálně není "naživu" žádný marvelovský seriál mimo Disney+.

Víme, že uvidíme další řadu Agents of S.H.I.E.L.D., ale ta bude poslední, kromě toho se pro Hulu chystá několik marvelovských seriálů, ale ty ještě premiéru neměly. 

Pro fandy je samozřejmě smutnou zprávou, že Runaways skončí, protože jde o zajímavý seriál, ale je tu malá útěcha. Nově byl uvolněn trailer na poslední řadu a ten dává vědět, že tvůrci chtějí říct sbohem ve velkém stylu.

Kromě toho, že uvidíme hlavní postavy ze zmíněného seriálu Cloak & Dagger, tak nás očividně čeká nejen nejvíce temná, ale také nejvíce akční řada.

Kromě toho, že hlavní hrdinové budou dál řešit problémy se svými superzločineckými rodiči, tak na scénu vstoupí mocná záporačka Morgana le Fay v podání Elizabeth Hurley.

Je škoda, že Runaways skončí, protože jde o zajímavou podívanou, ale třeba se jednou Disney rozmyslí a pokračování se objeví na Disney+. To je ale spíše zbožné přání, než pravděpodobná možnost.

Třetí desetidílná řada bude mít premiéru 13. 12. 2019.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Ukulelembo | 21.11.2019 11:16
Ještě tak úplně konec není. Ještě seriál Hellstorm už to stačil dohnat do produkce. A Agenty S.H.I.E.L.D.u čeká finální řada. Co bude pak se uvidí. Záleží co se Disney rozhodne udělat s plánovaným "Adventure into Fear", který měl Hellstorm nakopnout. Zrušený samostatný seriál pro Ghost Ridera naznačuje, že co ještě nezačalo produkci se dá zrušit snadno, ale minimálně Hellstorm se už od Října natáčí. Takže nečekám, že již natočený materiál se hodí do koše. I když.... kdo ví.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest