HBO přineslo první ukázku z Lovecraft Country, Perryho Masona a dalších novinek

HBO přineslo první ukázku z Lovecraft Country, Perryho Masona a dalších novinek | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 70 obrázků
Rok 2020 bude na HBO napěchovaný seriály od slavných tvůrců a solidním hereckým ansámblem.

Stanice HBO navnazuje na rok 2020 parádní upoutávkou, ve které představuje svá největší lákadla nadcházejícího roku. HBO tyhle trailery zkrátka umí a téměř vždy mají její videa představující novou seriálovou sezónu říz a nejinak je tomu i nyní. Diváci se mohou těšit na nespočet nových i zajetých seriálů, jenž se na televizních obrazovkách určitě neztratí.

Top 10 seriálových premiér měsíce prosince, které rozvíří televizní vody
 

Upoutávka přináší navíc i první záběry z nové verze Perryho Masona v hlavní roli s Matthewem Rhysem (Takoví normální Američané), hororového dramatu Lovecraft Country z produkce J.J. Abramse a Jordana Peela anebo dramatu I Know This Much Is True, ve kterém Mark Ruffalo ztvární dvojroli dvojčat. Dále zde máme nové záběry z adaptace knihy Stephena Kinga The Outsider, sci-fi komedie Avenue 5, komediálního thrilleru Run, ve kterém si zahráli Merritt Wever (Unbelievable), Phoebe Waller-Bridge (Potvora) a Domhnall Gleeson (Lásky čas), minisérie Undoing v hlavní roli s Nicole Kidman a Hugh Grantem či Nového papeže, kde se střetne John MalkovichJudem Lawem.

Tímto výčtem ovšem nekončíme, neboť kromě ambiciózních novinek přinese HBO i nové série oblíbených seriálů. V roce 2020 si odbydou premiéru třetí velkolepá řada Westworldu, třetí série Boje o moc, třetí sezóna zabijáckého Barryho, druhá řada komedie Ve jménu našeho PánaJohnem Goodmanem a Danny McBridem, a také druhá sezóna právě běžící fantasy série Jeho temné esence. Chystaná streamovací služba HBO Max má tak zaručenou řádku nových i zajetých seriálů, kterými bude lákat potenciální předplatile.

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest