Přátelé: V seriálu měl původně hrát Tom Hanks

Přátelé: V seriálu měl původně hrát Tom Hanks | Fandíme seriálům
NBC
Postavu, kterou měl ztvárnit nakonec dostal na starost Freddie Prinze Jr.

Jedním z poměrně typických prvků legendárního sitcomu Friends/Přátelé bylo to, že se v něm v menších rolích objevovaly filmové hvězdy (někdy šlo jen o cameo, jindy o trochu výraznější part). Mohli jsme tak vidět například George Clooneyho, Julii Roberts nebo třeba Jean-Clauda Van Dammea. A nechybělo moc a mohl se k nim přidat i Tom Hanks

Prozradil to Freddie Prinze Jr. A jak to ví zrovna on? Jednoduše proto, že nakonec roli plánovanou pro Hankse dostal on: 

"Neměl jsem to být původně já. [Postava jménem Sandy], byla původně nabídnuta Tomu Hanksovi, ale nemohl se v dané době uthrnout z natáčení svého filmu. A tak mi můj agent zavolal a řekl, 'Chceš si zahrát v Přátelích? ' A já na to, 'Jasně, natočím epizodu Přátel. Bude to skvělé.' On odpověděl, 'Dobře, točí se to zítra,' na což jsem reagoval, 'Cože?' a on dodal, 'Ano zítra, takže ti pošlu scénář."

Určitě si vybavujete, o kterou roli šlo. Konkrétně se tu bavíme o chůvě z 200. epizody nazvané Mužská chůva, ve které Rachel a Ross najali pro svou dceru Emmu chůvu jménem Sandy, ze které se ale bez ohledu na očekávání vyklubal muž, což Rosse dost zaskočilo a cítil se kvůli tomu nesvůj, přestože to Sandy s Emmou skvěle uměl.

Paradoxní bylo, že to byl právě představitel Rosse David Schwimmer, který Freddiemu pomohl, když byl z natáčení nervózní: 

"David Schwimmer přišel do mé šatny a byl opravdu skvělý a nadšený a plný energie. Přišel do místnosti a říká mi, 'Chlape, budeš to milovat. Je to jako malá hra o dvou aktech a publikum je do toho hodně zapálené. Nestresuj se, užiješ si spoustu srandy."

David se nemýlil, Freddie to nakonec zvládl a užil si to a stal se poměrně výraznou postavou. I když sám herec neví, jestli dost výraznou, aby byl přizvám do případného setkání tvůrců a herců z Přátel, o kterém se uvažuje pro streamovací službu HBO Max.

Zdroj: EW

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 1

udolak | 25.11.2019 10:04
To bylo vrcholně trapné, zejména jak se na konci episody vybulel.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest