Hra o trůny: Koukněte na vystřiženou scénu z 8. řady a seznamte se se zajímavostmi o natáčení, které odhalili tvůrci

Hra o trůny: Koukněte na vystřiženou scénu z 8. řady a seznamte se se zajímavostmi o natáčení, které odhalili tvůrci | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 56 obrázků
Podívejte se na vystřiženou scénu z bitvy o Zimohrad proti armádě nemrtvých. Tvůrci seriálu také okomentovali některé důležité momenty poslední řady.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Před vydáním finální série Hry o trůny (Game of Thrones) na fyzických nosičích byla zveřejněná jedna z vystřižených scén z osmé řady. Jde o moment ze třetí epizody, nazvané Dlouhá noc (The Long Night), odehrávající se v kryptě pod Zimohradem. Tam se během boje s Bílými chodci schovávali civilisté spolu se Sansou (Sophie Turner), Tyrionem (Peter Dinklage), Missandei (Nathalie Emmanuel) a Gilly (Hannah Murray). Situace se ale zhoršila poté, co byli mrtví pochovaní v kryptě oživeni Nočním králem, a začali zabíjet všechny, kdo se tam schovávali. A právě z tohoto momentu byla vystřižená níže přiložená scéna. Nebudeme vám vyzrazovat její děj, jen podotkneme, že celá scéna dává pointu dřívějšímu rozhovoru Sansy s Aryou, při kterém od ní dostala dýku.

Kromě této a dalších vystřižených scén bude vydání osmé série na domácím videu také obsahovat dokument o natáčení nazvaný Duty is the Death of Love spolu s audiokomentářem autorů seriálu Davida Benioffa a Dana Weisse a Emilii Clarke, představitelky Daenerys Targaryen. O zakončení seriálu od nich zazněla řada nových detailů či upřesnění:

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest