Rick a Morty: Komiksová verze skvělého seriálu je fanouškům dostupná i v Češtině

Rick a Morty: Komiksová verze skvělého seriálu je fanouškům dostupná i v Češtině | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Stále nevíte, co dát svým blízkým pod stromeček? Komiksy k seriálu Rick a Morty již seženete i v češtině.

První polovina čtvrté sezóny ztřeštěného animovaného seriálu Rick a Morty se blíží ke svému konci. Čekání na druhou polovinu čtvrté řady, která zatím nemá stanovené datum premiéry, si můžete zpříjemnit čtením komiksových sešitů. Ikonický animovaný seriál se dočkal českého překladu. První tři komiksové sešity vydalo Nakladatelství CREW, partner našeho Filmového Kvízáku. Momentálně jsou všechny tři komiksy dostupné skladem na www.obchod.crew.cz. Zájemci, kteří zboží objednají do 15. 12., mají garanci doručení do Vánoc.  

Ožralý génius Rick a jeho vnuk Morty se poprvé představili na stránkách komiksů v roce 2015. Celkem zatím vyšlo 10 svazků, které vždy obsahují pět komiksových čísel. První tři svazky byly přeloženy do češtiny a dá se předpokládat, že se překladu dočkají i další čísla. Komiksové sešit nekopírují příběhy ze seriálu, ale dále rozvíjejí nápaditý svět tvůrčího dua Dana Harmona a Justina Roilanda.

Synopse k jednotlivých komiksovým knihám zní:

Rick a Morty 1: Vrhněte se do víru dění se zvráceným géniem Rickem Sanchezem a jeho vyšinutým vnukem Mortym, kteří vyrážejí na šílená dobrodružství napříč vesmírem a časem. V křížové palbě se motá Rickova pubescentní vnučka Summer, stejně jako jeho dcera, veterinární chiruržka Beth. A samozřejmě taky jeho ubožácký zeť Jerry. Tato sbírka obsahuje prvních pět čísel jejich komiksové série včetně Wubba Lubby Dub Dub z Wall Streetu, Nemotorů a dalších, společně vtipnými minikomiksy, v nichž se předvede celá rodina.

Rick a Morty 2: Sledujte degenerovaného génia Ricka Sancheze a jeho koktajícího vnuka Mortyho při dobrodružstvích na samotné hraně času, prostoru a prachsprostých základů slušnosti. Tato sbírka obsahuje čísla 6–10 komiksové série včetně Drtikulského speciálu od hostujícího výtvarníka Andrewa MacLeana, Bláboční nadělení, které nakreslil scenárista série Zac Gorman, a kyberpunkový příběh z druhého konce vesmíru.

Rick a Morty 3: Jsou tu nová dobrodružství pošahaného génia Ricka Sancheze a jeho vyšinutého vnoučka Mortyho, kteří prozkoumávají ta nejzazší zákoutí času, prostoru i lidské anatomie. V tomto svazku najdete třídílný příběh scenáristy Toma Fowlera a kreslíře CJ Cannona o uříznutých hlavách, apokalyptických galaktických topinkovačích a Jerrym, který (pochopitelně) zase všechno podělá. Najdete zde také příběh „Ready Player Morty“ od scenáristky Pamely Ribonové a výtvarníka Marca Ellerbyho, a nechybí ani superakční masakrální sportovní kraťas, který napsal a nakreslil Tom Fowler. 

Všechny tři svazky mají brožovanou vazbu a shodný počet stran, 128.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Fimi | 05.12.2019 20:32
Dnes navíc crew na fb potvrdili další díly na 2020
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest