Star Trek: Picard: Herci chtějí v rozdělené době seriálem spojovat lidi dohromady

Star Trek: Picard: Herci chtějí v rozdělené době seriálem spojovat lidi dohromady | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 24 obrázků
Herci nového seriálu ze světa Star Treku představili, co nás v něm čeká, a co by jím chtěli dokázat.

Během aktuálně probíhajícího festivalu Comic Con Experience (CCXP) v brazilském São Paulo vystoupila na panelové diskuzi služby Amazon Prime Video část hereckého obsazení nového seriálu Star Trek: Picard. Představitel titulní role, herec sir Patrick Stewart, nedorazil, ale zaslal přítomným divákům omluvné video, ve kterém řekl, že je poctěný, že si může roli kapitána Picarda zopakovat a těší se, až se o ní podělí s fanoušky z latinské Ameriky. Na místě ale vystoupili jiní herce ze seriálu, a to Jonathan del Arco, Isa Briones, Michelle Hurd a Santiago Cabrera. Při diskuzi nastínili například to, co mohou diváci od nového seriálového Star Treku očekávat.

Přítomní herci se shodli, že pro ně byla spolupráce se Stewartem obrovská čest, stejně jako možnost být součástí této známé značky, která je podle herečky Michelle Hurd „oknem do lidství“ a řeší „rozmanitost.“ Dále se zamýšlela nad tím, jak je důležité pokračování v sci-fi narativu důležité jak pro fanoušky, tak pro aktuální dění v dnešním světě. „Představuje to nezbytnou naději. Je to větší příběh, než jsem si uvědomovala. Je to něco, čeho se můžeme držet. V době, kdy jsme rozdělení, je dobré mít něco, k čemu můžeme přijít a vyprávět příběh, který se může dotknout našich srdcí a zase nás spojit dohromady,“ dodala Hurd.

Ti fanoušci, kteří mají rádi postavu Picarda, si budou podle herce del Acra „pouštět tenhle seriál velmi, velmi často.“ Půjde podle něj o „zcela nový svět“ obsahující řadu nečekaných věcí. Santiago Cabrera pak zase naznačil, že s dnešním velkým množstvím obsahu na celé řadě různých platforem byla očekávaná laťka kvality nastavená hodně vysoko, museli tak vytvořit něco nového a svěžího.

Star Trek: Picard bude mít premiéru 23. 1. 2020 na stanici CBS. Pro diváky po celém světě pak první díl vyjde o den později, 24. 1., na službě Amazon Prime Video. Celkem bude mít seriál deset epizod. V galerii najdete již dříve zveřejněné fotky.

Zdroj: Deadline, foto: Amazon Prime

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest