Avenue 5: Trailer sci-fi novinky s Dr. Housem v hlavní roli odhalil datum premiéry

Avenue 5: Trailer sci-fi novinky s Dr. Housem v hlavní roli odhalil datum premiéry | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 29 obrázků
Komediální sci-fi novinka s Hughem Lauriem už je skutečně za rohem.

Z prvního teaseru ke komediální novince od tvůrců seriálu Viceprezident(ka) jsem příliš nadšený nebyl. Minutu a půl dlouhá upoutávka neměla vyvážené tempo a představovaný materiál i jednotlivé hlášky nepůsobily jako něco, na co bych se musel v den premiéry okamžitě podívat. Naštěstí oficiální trailer je v tomto ohledu mnohem lepší a dává naději, že na diváky dne 19. 1. čeká na stanici HBO neotřelá dávka sci-fi komedie.

Avenue 5: Teaser představuje sci-fi seriál s Hugh "Housem" Lauriem v roli kapitána vesmírné lodi
 

Seriál Avenue 5 je popisován jako komedie o kosmickém cestovním ruchu, která je zasazena 40 let do budoucnosti. Když se luxusní kosmická loď Avenue 5 náhle setká s technickými problémy, je na kapitánovi Ryanu Clarkovi (Hugh Laurie) a jeho posádce, aby klidnil nespokojené cestující a našel způsob, jak se vypořádat s neočekávanými událostmi na palubě a to i přesto, že nemusí být pro tento úkol vybaveni. Z traileru je jasně patrné, že se Hugh Laurie a spol. ocitají v situaci, se kterou nepočítali, a že se vše rychle vymkne kontrole. I když tvůrce seriálu Viceprezident(ka) Armando lannucci opouští politickou satiru a vydává se do hlubokého vesmíru, tak trailer ukazuje, že se krom komediálních situací vyplývajících z problémů na lodi a nastalou hysterií, bude zabývat i kritikou dnešní společnosti a to především americké smetánky.

Důležitou roli miliardáře Hermana Judda, který stojí za lodí Avenue 5 a vzestupem vesmírné turistiky, si zahrál Josh Gad (Vražda v Orient expresu). V dalších rolích se představí Zach Woods (Silicon Valley), Nikki Amuka-Bird (Jupiter vychází), Rebecca Front (Poldark), Lenora Crichlow (Od A do Z) a Ethan Phillips (V nitru Llewyna Davise). První řada bude mít osm epizod.

Zdroj: TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest