Rychle a zběsile: Závodníci v utajení - Trailer představuje nový seriál z Dieselova světa

Rychle a zběsile: Závodníci v utajení - Trailer představuje nový seriál z Dieselova světa | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 15 obrázků
Další ochutnávka z animovaného seriálu se závodnickou "omladinou".

Universum Rychle a zběsile obsahuje asi milion filmů, ale bylo jen otázkou času, kdy dojde i na seriál. A také, že došlo. Bude mít premiéru 26. 12. 2019 na streamovací službě Netflix a půjde o animovaný projekt nazvaný Rychle a zběsile: Závodníci v utajení.

V hlavní roli bratrance Dominca Toretta (Vin Diesel) Tonyho se představí Tyler Posey z Vlčího mláděte a zápletka se zaměří na mladé závodníky, kteří budou v utajení působit v organizaci SHIFT3R. Jde totiž o spolek, který nemá zrovna čestné úmysly a Tonyho a jeho "rodina" s tím hodlají něco udělat.

Seriál samozřejmě cílí hlavně na mladší publikum, čemuž odpovídá i styl animace, trošku (trošku víc) infantilní humor a postavy, které pro dospělé diváky prostě a jednoduše budou příliš dětinské. Na druhou stranu, traileru se nedá upřít, že akce vypadá dobře a hudba má tu správnou jiskru, která dodává závodům ještě větší dynamiku. 

Seriál bude samozřejmě odkazovat na filmy, ale je tu ještě jedno další spojení s hranými projekty, v sérii uslyšíme hlas Similce Diesel, což je dcera Vina Diesela. Similce namluví postavu jménem Sissy Benson. A právě o své dceři se Vin rozpovídal o víkendu, kdy se AMC Theatre v Hollywoodu konala premiéra seriálu:

"Narodila se v době, kdy jsme točili čtvrtý díl. Byl to dlouhý den, kdy jsme Pablo [Paul Walker] a já natáčeli společnou bojovou scénu. Poté přišel do mého přívěsu a říká, 'Něco tě trápí.' Měl jsem tajemství. Nikomu na světě jsem neřekl, že se má narodit má dcera. Nikdy nezapomenu na to, co mi řekl. Povídá, 'Vine, jdi do nemocnice a přestřihni pupeční šňůru. Bude to nejlepší den tvého života.' A ten den se narodila. Říkám to proto, že to odkazuje na téma síly rodiny, které se prolíná ságou Rychle a zběsile a je to také důvod, proč jsem tak pyšný."

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest