Krásné prožití vánočních svátků přeje FandimeFilmu.cz

Krásné prožití vánočních svátků přeje FandimeFilmu.cz | Fandíme seriálům
Od přivolání infarktu je tu bramborový salát s extra porcí majonézy, tak nestresujte a užijte si pořádně volno!

Dokud je člověk malý, jsou Vánoce ten nejúžasnější den v roce. Dospělí se vám snaží nalhat, že kouzla existují a vy si buď užíváte sváteční iluzi, anebo si o sobě myslíte, jak jste mazaní, když se vám mýtus o Ježíškovi podařilo prokouknout. Pořádná žranice ještě nikdy nikoho neurazila, nejnovější pohádky nejsou k zahození a všechno to vrcholí hromadou dárků. Ať už jste jako malí preferovali stavebnice, knížky, autíčka, panenky, videohry, mrkací mimina nebo akční figurky, ta nebývalá koncentrace, v jaké se Ježíškovi podařilo dárky pod stromeček dopravit, vždy byla opojná.

Pak člověk zestárne a automatická magie Vánoc se vytratí. Za to, jak všechno dopadne, jste (alespoň z části) sami zodpovědní, takže radosti začnou provázet i starosti. Všechno nachystat včas, potěšit u stromku i dospěláky, kteří si dávno sami pořídili všechno, po čem skutečně touží. Pokud jste někde zaváhali a nestačili všechno objednat včas poštou, tak nejspíš ještě trpíte posttraumatickým stresem z vyčerpávajícího zážitku, který s sebou přináší předvánoční návštěva přecpaných obchodů. V práci se řeší nejrůznější závěrečné uzávěrky a resty, takže je méně času na víc úkolů. A při pohledu na hory cukroví už pomalu začínáte mít výčitky z toho, kolik předsevzetí o pravidelném cvičení po Novém roce porušíte.

To je černá varianta Vánoc, do které se nás snaží vtlačit dnešní zrychlená konzumní doba. Kdo nemá nachystané ty nejopulentnější, nejdražší Vánoce, jako by nežil. Pokud se vám někdy stalo, že jste přistihli sami sebe, že se alespoň částečně nacházíte v téhle hororové verzi vánoční pohádky, zkuste na chvíli přibrzdit, podívat se na všechno zvenčí. Rozmyslete si, jestli ještě na Štědrý den opravdu musíte vysávat prach za pračkou, jestli se opravdu musí k salátu a řízkům přidělat pět druhů chlebíčků a jestli tetě Máše opravdu musíte na poslední chvíli objednat na internetu multifunkční pečící hrnec, jen aby vás nepomluvila před bratrancem Pepínem.

Všem, kterým se všechny tyhle zbytečné stresy povedlo hodit za hlavu už dávno, upřímně gratulujeme a všem, kteří se rozhodnou trochu zvolnit alespoň letos, držíme palce, aby to vyšlo! Pokud to okolnosti umožňují, zpomalte, užívejte si společnost svých blízkých a říkejte si, jak dobře se máte, když největším traumatem vašeho současného života je, že se pro synka nepovedlo pořídit figurku Spider-Mana, ale jenom Iron Mana.

U nás na obou webech jsme se také rozhodli na Štědrý den zvolnit. Takže pokud byste dnes tu a tam od rodinného zpěvu koled potřebovali uniknout do virtuálního světa filmu, nečekejte od nás nic nového. Ale na holičkách vás taky nenecháme – během dne si můžete připomenout několik z vánočních příspěvků, které jsme vydali v minulosti. Od zítřka vás opět čeká každodenní nadílka čerstvých novinek, zajímavostí, recenzí či úvah.

Děkujeme vám vaši přízeň, která je největším dárkem, jaký nám můžete věnovat. Veselé Vánoce a šťastný Nový rok vám jménem všech našich autorů přeje:

Petr „Anarvin“ Slavík, šéfredaktor

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest