Tom Cruise odmítl roli v Simpsonových. Dvakrát

Tom Cruise odmítl roli v Simpsonových. Dvakrát | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Proč jsme akční hvězdu ze série Mission: Impossible nikdy neslyšeli v Simpsonových?

Nejdéle vysílaný animovaný a komediální seriál Simpsonovi se vyznačuje tím, že se v něm v průběhu let objevilo nespočet epizodních postav, které namluvily slavné osobnosti. Mezi zástup těchto celebrit se ovšem neřadí jedna z posledních hvězd akčního žánru Tom Cruise, který odmítl účast v seriálu nejen jednou, ale rovnou dvakrát.

Simpsonovi si vyhlédli další celebrity, které budou mít čest v seriálu dostat malou roli
 

Ikonický seriál Matta Groeninga se může chlubit nespočtem hvězd, které pro seirál propůjčily svůj hlas. Mezi ty nejpamátnější se řadí Mark Hamill, který ztvárnil sám sebe, Meryl Streep coby postava dcera reverenda Jessica Lovejoy, Glenn Close jako Homerova matka Mona anebo Kelsey Grammer coby Levák Bob. Ovšem ne všechny známé osobnosti, kterým bylo poskytnuto propůjčit svůj hlas do epizodní roličky, nabídku přijaly.

Mezi tyto výjimky se řadí již zmiňovaná hvězda série Mission: Impossible. Prvně tvůrci Simpsonových oslovili Toma Cruise v roce 1993 pro roli Toma ve 14. epizodě 4. řady s názvem Velký bratr. Role byla Cruisovi napsána na tělo. Měl totiž ztvárnit pilota amerického námořnictva, který lítá s letounem F-14 a rád jezdí na motorce. Tato role byla samozřejmě silně inspirovaná snímkem Top Gun. Tom Cruise ovšem nabídku odmítl a jeho postavy se ujal Phil Hartman, který v Simpsonových pravidelně účinkoval a mimo jiné daboval postavu neschopného právníka Lionela Hutze.

Druhou nabídku dostal Tom Cruise v roce 1998 v souvislosti s dílem Dojezdy pro hvězdy z 10. série. V této epizodě Homera zaujme pracovní inzerát na pozici osobního asistenta hollywoodského páru. V této epizodě hollywoodský pár ztvárnili Alec Baldwin a Kim Basinger, ovšem tato dvojice nebyla první volbou, o kterou tvůrci měli zájem. Původně byly tyto postavy psány pro Bruce Willise a Demi Moore, ti ovšem nabídku odmítli a tak tvůrci opět kontaktovali Toma Cruise, který tehdy byl ženatý s Nicole Kidman. Avšak oba tehdy účinkování v seriálu odmítli. Alec Baldwin a Kim Basinger byli dokonce až čtvrtí v pořadí, jelikož tvůrci před nimi ještě kontaktovali Goldie Hawn s Kurtem Russellem.

Dle dostupných informací je to již přes 20 let, co naposledy scenáristé Simpsonových oslovili Toma Cruise. Nejspíš v tom, ale nebude nic osobního. Tom Cruise totiž nikdy nevzal roli, kterou by pouze daboval. Tvůrcům Simpsonových se však i po tolika letech vysílání stále daří lákat nové hvězdy pro epizodní role, v aktuální 31. sezóně uslyšíme v například Cate Blanchett či Davida Harboura (Stranger Things).

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest